Megint a negyeddöntőben búcsúzott az SK!

Megint a negyeddöntőben búcsúzott az SK!

Hihetetlenül izgalmas szérián vagyunk túl, meglepetésekkel teli versenyt láthatunk!

A Dreamhack Malmö első negyeddöntőjét az SK Gaming és a G2 között rendezték meg. A mai nap egyik meglepetésre már megtörtént, mikor a Gambit búcsúztatta a FaZe csapatát a C csoportban.

Ennyi volt, pakolnak haza GuardiaN-ék!

damilosK | 17/09/02 11:35 A C csoportban vagyunk és a decider meccsen. BO3-as széria, aki nyer, továbbjut a rájátszásba. Az előző Major győztes, Gambit a világsztárokkal teli FaZe csapatát fogadta. damilosK | 17/09/01 18:00 Az első nap a Virtus.Pro okozott nagy csalódást, viszont ezzel ellentétben a korábban haldokló NiP kezd újra magára találni.

Az első pálya Cobblestone volt, ami a brazilok választása volt. T oldalon kezdtek FALLEN-ék és a pisztolykör után az anti-eco körökkel együtt 3-0-ra mentek el. A franciáknak nem sikerült elkapni a vonalat a CT oldalon, így 11-4-el a braziloknál volt az előny. A második játékrészben is elhozták a pisztolykört és az utána lévő kettő kört is, 13-4 után már 15-6-ra is vezettek. Itt még a G2 próbált visszajönni a meccsbe, de ez késő volt és hatodik próbálkozásra nyerte meg a meccset az SK 16-11-re.

A második pályán, ami Inferno volt, újra a franciák kezdtek a védekező oldalon. Az SK itt újra dominált a meccs első félidejében és a pisztolykör után megint sikerült ellépniük 4-0-ra is. Csak úgy, mint Cobble-n a G2 nem nagyon tudott válaszolni FALLEN taktikáira, így 9-6-ra nyerte az első félidőt a brazil alakulat. Fer 4K-jával a negyedik pisztolykört hozta zsinórban az Sk és sikerült 13-6-ra növelni az előnyt, amivel majdnem biztosra vehették a győzelmet és a továbbjutást. Ez után viszont shox lehelt újra életet a csapatába, miután egy ACE-el megszerezte csapatának a hetedik kört. Később még magára talált az SK és megszerezte a meccspontot, de ebből ötöt is elbukott és a G2 kihasználta a lehetőséget és egyenlített 15-15-re. A hosszabbításban sokkal magabiztosabban játszottak a franciák és 19-17-el a szériát is kiegyenlítették.

A mindent eldöntő pálya, Mirage volt, ahol az SK megint hihetetlen ütemben kezdett a T oldalon és sikerült itt is 5-2-re elhúzni. Itt már korábban meccsben volt a G2 és 5-5 is volt az állás, viszont a félidőt megint a brazilok nyerték, igaz csak 8-7-re. Az utolsó pisztolykört is az SK nyerte, de a fegyveres körben megint a G2 volt a jobb. 10-9-nél apEX egy gyönyörű 4K-vel egyenlített és innentől kezdve csak egy kört adott az SK-nak a francia ötös és így 16-11-re megnyerte a mérkőzést és 2-1-re a szériát.

A széria MVP-je mindenképp apEX lett, aki 80 (!!) fraget hozott össze a 3 pályán, míg a második felps lett, aki 70-et gyűjtött össze.

Érdekesség, hogy az SK GamingPGL krakkói major után újra a negyeddöntőkben búcsúzott. Elég sok pletyka szól arról, hogy TACO-nak össze kell szednie magát, hiszen ha így folytatja, akkor valószínű, hogy csere lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!