Rég láttunk ilyen meglepetésekkel teli negyeddöntőt!

Rég láttunk ilyen meglepetésekkel teli negyeddöntőt!

Mai nap érkeznek az elődöntők, nézzük meg a párosításokat és a tegnapi eredményeket.

Tegnapi nap zajlottak le a negyeddöntők, aminek már az első meccsén láthattunk meglepetést, ami az SK kiesése volt. 

Megint a negyeddöntőben búcsúzott az SK!

damilosK | 17/09/02 14:19 A Dreamhack Malmö első negyeddöntőjét az SK Gaming és a G2 között rendezték meg. A mai nap egyik meglepetésre már megtörtént, mikor a Gambit búcsúztatta a FaZe csapatát a C csoportban. damilosK | 17/09/02 11:35 A C csoportban vagyunk és a decider meccsen.

A szorosabb mérkőzés még csak ez után érkezett, mikor a NiP csapott össze a Na'Vi-val. Az első pályát magabiztosan hozta a Na'Vi egy 10-5-ös félidő után már csak egy kört tudtak hozni a nindzsák, míg az ellenfél hatot és így állították fel a 16-6-os végeredményt.

A második pálya, Nuke, ezerszer izgalmasabbra sikeredett, ugyanis a NiP-nek mindenképp nyernie kellett, ha életben akarta tartani az elődöntőbe jutás reményeit. A Zeus által vezetett csapat, sokkal jobban kezdte az első félidőt és ezen a mapen is 10-5-el fordultak. Eléggé magabiztosan várhatta a másik oldalt a Na'Vi, de a NiP-nek sikerült talpra állnia és kiegyenlíteni a meccset 15-15-re. 14-9-nél f0rest és draken egy eco körben olyan szépen védekezték le az ellenfél támadását, ahogy az a nagy könyvben megvan írva.

Érkezett a hosszabbítás, ami először 18-18-ra végződött, de aztán a NiP mágia folytatódott és végül 22-20-ra megnyerték a második pályát. 

Az utolsó pályára, mintha már teljesen összetört volna a Na'Vi 11-4-es félidő után, a NiP dominálta a meccset és végül ők jutottak be az elődöntőbe.

A negyeddöntők nagy meccse a Gambit és az Astralis összecsapása volt és természetesen ennél sokkal szorosabb meccset vártunk. Cachen kezdtek a csapatok, ahol a Gambit kapta el jobban a fonalat és 8-3-ra is vezetett. Ezután egy kicsit összekapta magát a dán ötös és végül 9-6-al fordultak. A második pisztolykört az Astralis nyerte egy gyönyörű "A" támadással, ami után 9-9-re módosították az állást. Ezt követően ment az adok-kapok és 11-12-nél kapta össze magát a kazah/orosz alakulat és mou vezetésével 16-13-ra nyerték meg az első pályát.

A második map Mirage volt, amit papíron az Astralis választott, de aki nézte a meccset az jogosan tette fel a kérdést, hogy ez tényleg a dánok pályája? Hiszen hihetetlen jól kezdett a Gambit és 7-0-ra el is húztak. Ennél az állásnál végre megszerezte az első körét a dán ötös és később 13-2-vel fordultak. 14-6-ra még visszajöttek device-ék, de utána már nem tudtak kört hozni és így a Gambit a harmadik elődöntős csapat!

Érkezett az utolsó negyeddöntő, amit a North játszott a brazil Immortals ellen. Az első pálya Inferno volt, ahol a North hozta el a pisztolykört. A brazilok lassú stílusa annyira nem vált be most és egy domináns 12-3-al fordultak. A második pisztolykört is könnyedén nyerték meg a dánok, így 14-3-ra módosítva az állást. Ezt követően még kapkodott az életbe maradásért az Immortals, de ez már nagyon késő volt, az első pályát a North nyerte 16-7-re.

A második, egyben utolsó pálya, Mirage volt. A saját pályáján jobban kezdett az Immortals, viszont 5-7-nél aizy hozott egy 1v5 clutchot, ami után 8-7-re végződött az első félidő. 

A második félidőben 14-8-ig kört sem adott az ellenfélnek a North, de az Immortals még időben feleszmélt, és sikerült 15-15-re egalizálniuk. Viszont a hosszabításban simán jobb volt a North, így megérdemelten nyertek 19-17-re és jutottak be negyedik csapatként az elődöntőbe.

Érdekes meccseket láttunk, de érdekes elődöntőket várhatunk. A NiP 2016 novembere óta nem volt Top 4 közelében sem, így minden okuk megvan a bizakodásra, egyedül a G2-n kell átrágniuk magukat, de amilyen formában vannak erre van is lehetőség. Draken azt mondta, hogy mindenük megvan ahhoz, hogy újra a NiP legyen a legjobb csapat a világon.

Az elődöntő párosításai tehát:

G2 Esports - Ninjas in Pyjamas - 11:00

Gambit - North - 14:00

A döntő pedig ma késődélután 6 órakor lesz megrendezve.

Ti melyik két csapatot látnátok szívesen a döntőben? Nyerhet valamit végre a NiP?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!