A G2 bizonyult a legjobbnak a DH Malmö utolsó napján

A G2 bizonyult a legjobbnak a DH Malmö utolsó napján

A meglepetésekkel teli versenyt végül a francia ötös húzta be, de nem akármilyen körülmények között.

A két elődöntőt a NiP és a G2, valamint a North és a Gambit játszotta és ezek a meccsek is tartogattak izgalmakat számunkra.

Rég láttunk ilyen meglepetésekkel teli negyeddöntőt!

damilosK | 17/09/03 09:55 Tegnapi nap zajlottak le a negyeddöntők, aminek már az első meccsén láthattunk meglepetést, ami az SK kiesése volt. damilosK | 17/09/02 14:19 A Dreamhack Malmö első negyeddöntőjét az SK Gaming és a G2 között rendezték meg. A mai nap egyik meglepetésre már megtörtént, mikor a Gambit búcsúztatta a FaZe csapatát a C csoportban.

Az első meccs a NiP és a G2 összecsapása volt, ahol Infernon 12-3-ra húzott el a francia ötös, ezután még 14-9-re feljöttek a nindzsák, de ez nem volt elég és 16-9-re hozta a saját pályáját a G2. A második pálya Cache volt, amin Draken volt a legjobb, de ez sem volt elég. Hosszabbításban itt is a G2 nyert, 19-17-re.

A másik elődöntőn a Gambit csapott össze a North-al. Az első pálya Train volt, amit a Gambit választott, viszont a North sokkal jobban kezdett a CT oldalon és az első félidő az övéké volt, 10-5. Ezután még magára talált a Gambit, de végül a hosszabbításban 19-15-re nyerték az első pályát a dánok. A North saját pályáján esélyt sem adott az ellenfélnek, 16-6-al ők jutottak a döntőbe.

A döntő favoritja mindenképp a francia G2 volt, de azért a North-ot sem kellett leírni. Az első pálya Inferno volt, amit a franciák választottak és a T oldalon meg is nyerték az első félidőt, méghozzá nem is kicsit, 11-4-el. A második félidőben egyértelműen a North kezdett jobban, 13-9 is volt az állás, sőt még 14-11-re is feltudtak kapaszkodni. De ezt követően már csak egy kört kapott a North és végül 16-12-re behúzta a saját pályáját a G2. k0nfig egész meccsen nagyon jól játszott, de ez nem volt elég ahhoz, hogy a North visszajöjjön ezen a pályán.

A North által válaszott pályán, mintha csak az első félidőben ültek volna a gépek előtt a dánok. 7-3-ra sikerült elhúzniuk, de aztán a félidő vége 8-7 lett. A második játékrészben a pisztolykörök elhozása után a G2 dominált és mindössze csak egy kört adtak a North-nak 11-8-nál. Ez után a G2 nagyon magabiztosan játszott és sokkal megfontoltabb játékkal végül 16-9-el befejezte a mérkőzést és így a 2017-es Dremhack Masters Malmö győztese, a G2 Esports lett! Gratulálunk!

Összességében egy meglepetésekkel teli versenyen vagyunk túl és láthattuk, hogy az SK is legyőzhető, valamint a NiP mágia visszatért és 1 év után újra bejutottak a legjobb 4-be.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!