WGL csapatok: RU szerver

WGL csapatok: RU szerver

A legjobb 8 csapat az orosz ligában.

A legerősebb csapatok, a legmagasabb színvonalú meccsek és 1080p közvetítés egyenesen a Starladder stúdióból, ehhez viszonyítva mind az amerikai, mind az ázsiai csapatok mérkőzései gyerekek játszadozásának tűnnek majd.

Nincs többé Na'Vi

Mielőtt rátérnénk arra, hogy kik játszanak az orosz liga következő szezonjában ejtsünk pár szót a Na'Vi helyzetéről. Bár a szervezet többé nem támogatja a csapatot, a játékosok együtt maradtak és RUSH néven tovább folytatják a játékot. 

WoT - Kiszáll a Na'Vi!

Eljött az idő, hogy az utolsó óriás feje is a porba hulljon!

A legjobb 8 orosz csapat

Brain Storm, UNIQUE, Carpe Diem, Not So Serious, RUSH és persze a világbajnok TORNADO ENERGY, de említhetném a Cascade eSports vagy az IMPACT Gaming együttesét is. Ahogy látjátok nincs olyan orosz csapat, ami ne lenne kivételesen erős, tele tehetséges játékosokkal. A csapatok persze elsősorban a számukra megteremtett feltételeknek és a szervezettségüknek köszönhetően csilloghatnak, összességében pedig e liga csapatai állnak a legközelebb ahhoz a szinthez, amihez már valódi profizmusra és elkötelezettségre van szükség.

Mikor kezdődik a szezon?

Cascade eSports és az IMPACT Gaming összecsapásával, a meccseket pedig Taufiq "Tafa" Khidri, Igor "boroda" Bezborodov és Aziz "Angel_Killer" Habibullin fogják kommentálni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.