Novemberben érkezik az egész estés Pokemon film a mozikba

Novemberben érkezik az egész estés Pokemon film a mozikba

Nyáron a japánban bemutatott új egész estés film novemberben világszerte is a mozikba kerül. Addig is megérkezett az I Choose You angol trailere.

A Pokemon Go tavaly nyáron az év nagy meglepetése volt. Bár mindenki számított rá, hogy az applikáció nagyot fog robbanni, de szerintem ekkora érdeklődésre senki nem számított. Emlékszem még tavaly, az induláskor, miután pár baráttal mi is a nyakunkba vettük a várost, szinte mindenhol olyanokba ütköztünk, akik keresték a virtuális megfelelőit az első generációnak. Azóta a kezdeti hype erősen visszaesett, de még most is van egy stabil és népes bázis a játékban.

Ennek köszönhetően a rajzfilm sorozat a reneszánszát éri a világon és a kiadók persze meg is akarják lovagolni ezt az ismét megtalált népszerűségét és idén érkezett egy új teljes estés film, ami Ash Ketchum múltját mutatta majd be. A filmet Japánban már vetítésre került, de az angol verzió még csak most lesz elérhető.

De a hype nem az egyetlen ok. Az eredeti rajzfilm pontosan 20 évvel ezelőtt indult el világhódító turnéjára és a film az Indigó Ligába kalauzolja majd el a nézőket. Találkozhatunk majd régi ismerősökkel, de a készítők ígérete alapján új karakterek és események is bekerülnek a cselekménybe. A mostani információk alapján az 'I Choose You' November 5-én kerül a mozikba világszerte.

 

Persze a moziba látogatók nem csak egy filmélménnyel gazdagodnak, hanem a Pokemon Ultra Sun és Pokemon Ultra Moon játékokon belül is kapnak plusz tartalmakat ha aktiválják a QR kódokat, amit a mozijegy mellé kapnak. A két játék nem sokkal a film után, november 17-én kerül a mozikba.

Arról eddig sajnos nem tudni, hogy magyar moziban vetítik-e majd. November elején mindenképpen érdemes lesz körbenézni, hogy mi a helyzet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!