koloRRR és FLEAV nem kell a Prophecy-nek! De van, akinek igen!

koloRRR és FLEAV nem kell a Prophecy-nek! De van, akinek igen!

És nem csupán őket, az egész csapatot menesztették. Érthetetlen!

Két hete még döntőztek a Prophecy színeiben, ma meg már nem kérnek a csapatból a menedzsmentnél. A brit organizáció a nyáron karolta fel azt az öt játékost, akiket tartalmazott Domoszlayi "koloRRR" Ádám, és Fodor "FLEAV" Levente is. A hullámzó teljesítményű csapat összességében sikerként könyvelhette el a Gfinity Elit Series-en való elindulásukat, hiszen megverték a bajnokság legerősebb csapatát az nV Academy-t az elődöntőben egy óriási fordítás után, s bár a döntőben elvéreztek az Epsilon ellen, mégis azt láthattuk, hogy ebben a csapatban van jövő! 

Szépen csillog az ezüst! - koloRRR interjú a Gfinity Elit Series után

Domoszlay Ádám, ismertebb nevén koloRRR számolt be nekünk arról, hogy milyen volt a több hétig tartó angol liga és hogy mihez kezd most, hogy véget ért.

Addig is a két magyar tehetség nem fog unatkozni, ugyanis az már biztos, hogy Flash, Gabesson és Barcode mellett indulanak az Esport Balkan Pro League-ben! Sőt, az újonnan megalakult ötösre a GameAgents máris lecsapott leszerződtette a srácokat! Nem lesz ismeretlen a szervezet számukra, ugyanis Flash-ék már játszottak itt még 2016 év elején! Sok sikert kívánunk az új lehetőséghez!

A váltás kapcsán megszólalt koloRRR is, így várja a jövő kihívásait:

"Próbálok a lehető legjobbra számítani, ami szerintem kétségtelen, hogy jelenleg ez a lehető legjobb lineup, amit össze lehet hozni (nyIlván csak akkor, ha DeadFox-ot nem vesszük számításba), a többi pedig már csak azon múlik, hogy mennyit rakunk bele. Elég sok időnk van a gyakorlásra, ezt már csak ki kell használni és végre valami jót össze lehetne hozni!"

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!