A mouz lett Míkonosz legjobbja! - ESG Tour

A mouz lett Míkonosz legjobbja! - ESG Tour

A meglepetésekkel teli versenyt, egy méltó döntővel zártuk, nézzük meg mi történt a mouz-Liquid meccsen!

Miután a mouz a Virtus.Pro-t, míg a Liquid az SK Gaminget múlta felül az elődöntőkben és így kerültek ők a döntőbe. Mindenképpen izgalmas összecsapásra vártunk, hiszen körülbelül két azonos erősségű csapatról beszélünk.

Tényleg vége az SK érának? - ESG Mykonos

Nagyban zajlanak az események a görög ESG Tour versenyen és történnek óriási meglepetések is!

Egy BO5-ös széria döntött arról, hogy ki lesz az ESG Tour idei kiírásának a bajnoka. Az első pálya Cobblestone volt, ahol STYKO vezetésével 7-1-re húzott el a mouz. Ezt követően sor került egy hosszabb technikai szünetre és itt egy kicsit magára talált az amerikai-kanadai ötös, viszont a félidőt így is a mouz nyerte 9-6-ra. 

A második félidőben, szinte meccsben sem volt a Liquid, így 16-8-ra az első pálya a mouz-é lett.

A következő pálya Inferno volt, ahol a Liquid kezdett a T oldalon. Látható volt, hogy ez a pálya ELiGE-ék választása volt, hiszen egy 11-4-es félidő után, 5-1-re nyerték meg a második félidőt, ezzel 16-5-re a pályát is. Stanislaw egész Inferno-n remekelt, az ő vezetésével nyerte meg a csapata a mapot. 

A harmadik pálya Train volt, amin a Liquid kezdett jobban. A pisztolykör elhozása után, kicsit megléptek az ellenféltől, viszont STYKO egy Ace-el életet lehelt a csapatába és így az első félidő eredménye 9-6 lett. 

A második játékrész elején suNny villant meg egy 3K-val, ami után a pisztolykört elhozta a mouz. Ez adta meg a lendületet, ahhoz a dominanciához, amivel hibátlanul meg is nyerték a második félidőt, egy kört sem adva az ellenfélnek, 16-9.

A legszorosabbra sikerült pályaként érkezett Mirage, ami szintén a Liquid választása volt. Ez meg is látszott, hiszen az elején 8-0-ra sikerült ellépniük STYKO-éktól. Ezt követően találtak csak magukra, ami arra volt elég, hogy 11-4-re szépítsék a félidőt. 

A mouz ezután még feltudott állni és sikerült megszorongatnia a Liquidet. Az amerikaiaknak sikerült elhozniuk a többi kört és így a mindent eldöntő ötödik pályára is sor került.

A BO5 5. pályája Nuke volt, ahol a CT oldalon kezdő mouz 9-0-ra elhúzott. Ez után egy minimális időre megrázta magát a Liquid, de ez arra volt elég, hogy 4 kört hozzanak, mielőtt oldalakat cserélnek. 

A második félidőben sem voltak meccsben és egészen egyszerűen hozott 5 kört a támadó oldalon a mouz, így nagyon könnyedén nyerték meg 16-4-re Nuke-ot és ezzel ők lettek Görögország legjobbjai!

Ezek után a srácok méltó ünneplésbe kezdtek, a villában található medencébe is beleugrottak. Illik megjegyezni, hogy ez a felállás 1 (!!) hónapja játszik együtt és ropz csak 17 éves, érdemes megjegyeznünk őket, számolhatunk velük a későbbiekben is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Cover: youtube.com

Kövess Minket!