Lekéste saját döntője első meccsét az Immortals

Lekéste saját döntője első meccsét az Immortals

Az Immortals-nál a profizmus idegen szóként szerepel a szótárban.

Az Immortals a North ellen csapott össze a Dreamhack Open Montreal 2017 döntőjében, ahol egy elég érdekes fordulattal kezdődött a mérkőzés. A meccs elején Tres "stunna" Saranthus, az elemzőasztal hostja elárulta, hogy az Immortals csapata feladta az első mapot, méghozzá azért, mert elkéstek a meccsről.



Valljuk be, az Immortalsnak nem újkeletű dolog döntőket vagy nagy versenyeket játszani, valahogy mégis sikerült összehozniuk, hogy nem értek oda a mérkőzés elejére.

A CLG edzője, Ryu tweetelte ki a kezdés után, hogy az Immortals játékosai állítólag azért késtek el a meccsről mert előző napot végig bulizták és a CLG ellen is későn értek oda.

Egy tweetre válaszolva Ryu azt mondta, hogy ez egyáltalán nem biztos, de több forrásból is azt hallotta, hogy bulizni voltak. Le a kalappal boltz és steel előtt, akik mindkét meccsen időben megjelentek. Nem csak ő, a CLG egyik játékosa, FNS is úgy gondolja, hogy másnapos volt a csapat fele, de erre nincs bizonyítéka. Persze kNg védte az egész csapatot folyamatosan, szerinte Ryu és FNS is hazudnak és ők nem inni voltak, hanem egyszerűen csak elaludtak és nem keltek fel az ébresztőkre, mivel előbbre hozták a szervezők egy órával a döntőt. Az indoklás csak azért furcsa, mert két játékos az IMT-ből időben odaért, nem tudtak volna szólni a többieknek, hogy hahó, döntőt kéne játszanunk?

A DreamHack szervezői hivatalos nyilatkozatban reagáltak az eset kapcsán:

"A DreamHack Montreal nagydöntője helyi idő szerint 15:30 órára volt ütemezve. A menetrend úgy lett alakítva, hogy a második elődöntő után, egy órás szünetet követően egyből kezdődjön a finálé. Az első elődöntőt követően, ahol az Immortals legyőzte a CLG-t, a csapat tájékoztatva lett a nap hátralevő menetrendjéről. A második elődöntő alatt az Immortals ismét értesítve lett, hogy ne felejtsék el, mikor kezdődik a nagydöntő. A 2-0-s elődöntő után az Immortals játékosainak 15:05 órakor a színpadon kellett volna konfigolniuk, de csak két játékosuk jelent meg időben. Értesítettük a csapatot, hogy amennyiben 15:45-re (15 perccel a hivatalos kezdés után) nem állnak készen a döntőre, úgy elbukják az első mapot, ahogy az a szabályzatunkban le van írva. Újabb 15 perc késés esetén pedig az egész mérkőzést. Végül, 15:56-kor elindult a döntő."

A második pályát, Cobblestone-t simán megnyerte a North 16-9-re, ezzel megnyerték talán életük egyik legsimább BO3-át, ami csak 1 meccsig tartott. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a vége, hiszen a csapaton belül is nagy feszültséget tud kiváltani egy-egy ilyen dolog.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!