VIDEÓ: A CLG-t sem kell sajnálni, ha 1v4 clutch-ról beszélünk

VIDEÓ: A CLG-t sem kell sajnálni, ha 1v4 clutch-ról beszélünk

Legalábbis ezt bizonyítja koosta hatalmas 1v4-e az Immortals ellen.

A DH Montreal 2017-en, ugyan a mezőny nem sikerült annyira acélosra, mégis néhány nagyobb nevet a magáénak tudhatott a verseny. Ilyen volt például a North, a Cloud9 és az Immortals is. A versenyt végül a North nyerte, a döntőben az Immortals-ot győzték le 2:0 arányban, úgy, hogy az első pályát kénytelen volt feladni a brazil ötös.

Lekéste saját döntője első meccsét az Immortals

Az Immortals-nál a profizmus idegen szóként szerepel a szótárban.

De ne fussunk ennyire előre az időben, maradjunk inkább a CLG és az Immortals elődöntőjénél, a második pályán, Infernon. 13:9 áll az eredményjelzőn és 2v4-ben van az észak-amerikai ötös. B lerakót támadják, ahol gyorsan ki is alakul egy 1v4, amit koostanak kellene megoldania. HEN1 hibázik az AWP-vel, ezt pedig meg is bünteti koosta. Még mindig 1v3, ezt pedig hatalmas higgadtsággal és gamesense-el megoldja a CLG játékosa.

Hiába a látványos clutch, ekkor már elég rosszul állt a CLG szénája: az első pályát, Traint 16:14-re bukták, az Immortals pedig a második pályán is már nagyon közel állt a meccsponthoz. Nem is hagyták elveszni a lehetőséget a brazil srácok, 16:10-re megverték a CLG-t, ezzel pedig a döntőbe lőtték magukat a North mellé.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!