Oskar: “Az utolsó map előtt azt mondtam magamnak, hogy most vagy soha”

Oskar: “Az utolsó map előtt azt mondtam magamnak, hogy most vagy soha”

A mousesports megnyerte a döntőt, Oskar pedig az MVP díjat ezért vele készített interjút a hltv.

A mousesports megszerezte első kupáját az új tagokkal, ugyanis 3-2-re nyertek a Liquid csapata ellen Mykonosban.

A mouz lett Míkonosz legjobbja! - ESG Tour

A meglepetésekkel teli versenyt, egy méltó döntővel zártuk, nézzük meg mi történt a mouz-Liquid meccsen!

A hltv Tomáš "oskar" Šťastný-val ült le beszélgetni a döntő után, hiszen oskar kapta az mvp díjat, köszönhetően annak, hogy a legutóbbi 20 meccsből 17 alkalommal nem esett 1.00 alá a ratingje. Ez azért is csillog ilyen szépen, mert a HellRaisers csapatából kérdéses módon került ki még 2016-ban és ha egyből nem is, de mostanra sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint anno a HR-ben és húzó embere lett az új mouznak. Úgy látszik ha valaki magára önti a mouz piros mezét akkor szárnyalni kezd és szinte egyedül hozza a meccseket, mint ahogy ez történt Nikoval is, csak ott az eredmények nem jöttek, Nikonak pedig nagyobb álmai voltak ezért csatlakozott a FaZe-hez

Miután a CT oldalon mutatott teljesítményetek az egész bajnokságban ugrált, a döntőre elég szépen sikerült összerázódni, valamit változtattatok a végjátékra?

Nem volt időnk gyakorolni így igazából csak a T oldalt néztük át, a CT-re nem maradt idő. Aztán az SK elleni vereség után találtunk pár trükköt és azokat alkalmaztuk a döntőben is.

Mirage-on úgy nézett ki, hogy vissza jöttök a meccsbe Terrorista oldalon, hol romlott el a dolog?

Mindig úgy érezzük, hogy vissza jöhetünk egy meccsbe, hogy valami történni fog, ami minket segít. Amikor elvesztettük 2v4-ben az ecot akkor éreztem, hogy ez nagyon nehéz lesz, ha ott elhozzuk azt a kört, akkor talán Mirage is a miénk.

Beszéljünk kicsit a te teljesítményedről az első 4 mapon nem ment úgy a játék, mint a versenyen eddig, az utolsón viszont remekül játszottál...

Igen nem éreztem jól magam... tudtam, hogy formában vagyok, de túl sokat akartam és ez így nem működött. Nuke előtt visszamentem a szobámba és megmostam az arcom, regeneráltam magam és azt mondtam: "most vagy soha, ha jó vagyok, most kell megmutassam" szerencsére sikerült.

Nuke-on chrisj awp-zett CT oldalon, ez a te ötleted volt? Nem érezted jól magad az awp-vel?

Sose voltam main awp-s 1.6-ban, szerettem volna egy meccset m4-el és ak-val végig játszani, chrisj pedig szeret awp-zni. Imádok a Nuke-on játszani mert néha nagyon rá unok az awp-re, sokkal jobban érzem magam az m4-el CT oldalon, ott játszok ahol akarok és úgy ahogy akarok, nagyon felszabadító.

Most, hogy megnyertétek ezt a tornát, milyen célokat tűztök ki magatok elé 2017-re?

Nyilván szeretnénk bekerülni a top 5-be vagy talán a top 3-ba, de ez nagyon nehéz lesz. Főleg az Eleague versenyén akarunk bejutni a playoff-ba. Ezután meglátjuk mi lesz, ha máshova is sikerül kvalifikálni magunkat. Még mindig gyakorolnunk kell, de ez csak a kezdet, nem jelent semmit. Persze, mindannyian boldogok vagyunk, de ez akkor se jelent semmit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!