WGL a meccseken túl is - ESL Fantasy

WGL a meccseken túl is - ESL Fantasy

Az ESL már nem csak a közvetlen versenyekről szól, tippjátékuk is van!

A vasárnapi meccsek után egyből a következő fordulót várod? Szeretnéd a meccseket izgalmasabbá tenni? Az ESL Fantasy játékán belül minden fordulóra összeválogathatsz egy csapatot a rendelkezésedre álló 7700$-ból. A játékosok adott hétvégén nyújtott teljesítménye alapján pontokat kapsz, melyeket a rendszer összevet más játékosok csapataival, egy pontozott tabellát kialakítva. 

A dolog érdekessége, hogy a kommentátorok mellett maguk a "szerződtethető" játékosok, a golden ligások is részt vehetnek a játékban. Azonban közülük senki sincs jelenleg a top 10-ben, jelenleg Schockisch van a legkedvezőbb 11. helyen. A képen a játékospiacról látható részlet.

HOGYAN KEZDJ HOZZÁ?

A játékba belépni itt lehet, többek között a Wargaming account mellett ESL- és Facebook fiókkal is, utána pedig kezdődhet a stratégia. Az egyetlen kényelmetlen dolog, hogy a játékosok csak órákkal a meccs előtt válnak igazolhatóvá, forduló közben pedig ismét zárolva vannak. Mindenesetre aki figyelemmel követi a WGL-t, annak adhat pluszt szórakozás és játékosismeret formájában is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.