Mit szólnak a profik az érkező frissítéshez és a mostani metához?

Mit szólnak a profik az érkező frissítéshez és a mostani metához?

Friberg, dev1ce és sokan mások is hangot adtak aggodalmaiknak.

Nem mindenki örül az új frissítésnek, ami az aimpunch-on és két pisztolyon, a glockon és a p250-en változtat.

Meta újító frissitést kap a CSGO

Igaz csak 5 MB és csak néhány pisztolyt módosítanak, de azokat nagyon!

Friberg stream-jében gyorsan átfutotta az új frissítést és a mostani metát vette górcső alá.

A videóban elmondja, hogy szerinte a Tec-9 használhatatlan, a CZ túl erős és a P250 is erős 300 dollár befektetésért. A P250 megkapta jól megérdemelt nerfét, de a CZ gyengítése valószínűleg nem fog bekerülni az éles szerverre, pedig minden szempontból erősebb mint rá kicserélhető társa a Tec-9. Ezzel például FalleN és olofmeister is egyetértett.

A glock buffal Fribergnek más aggodalmai is akadtak. A kevlár problémáját feszegette, ami annyit takar, hogy mivel nincs a karakter lábán kevlár, ezért azokat díjazzuk akik képtelenek normálisan célozni és csak az ellenfél lábára túrnak 5 golyót. Míg testre, vagy nyakra 8(!) golyóból hal meg valaki.

dev1ce-nak is akadtak aggodalmai bőven, neki az aim punch nem tetszett és kicsit szarkasztikus módon tweetelt arról, hogy mostantól mindegyik awp-s nyugodtan vehet egy deagle-t kevlár nélkül is ugyanazt érnék el mint egy awp kevlárral.

Én ugyan nem vagyok profi játékos, de egyet kell értsek a legtöbb dologgal, amit Fribergék mondanak a CZ túl erős a láb kevlár pedig nem realisztikus, de a játék szempontjából muszáj lenne teljes páncélba borítani a karaktert. Nem jutalmazhatjuk a rosszabb játékosokat.

Nektek tetszik az új patch?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!