s1mplenek már megint elgurult a gyógyszere pisztolykörben, ezúttal 2v5-be hozta az ACE-t

s1mplenek már megint elgurult a gyógyszere pisztolykörben, ezúttal 2v5-be hozta az ACE-t

Ezt pedig az EnVyUs bánta, akik ellen még az 5v2-t is lazán megoldotta.

Aleksandr "s1mple" Kostyliev aimja messze földön híres, az ukrán fiatal nevéhez már most rengeteg ikonikus megmozdulás, highlight fűződik a nevéhez, sőt, Cache-en már graffitije is van. A múlt héten már megmutatta, hogy pisztolykörben félelmetes tud lenni, az ELEAGUE premier csoportmeccsén egy USP-vel, 8 golyóból szedte le egymaga a teljes G2-t.

S1mple túltolta a bemelegítést, 8 töltényből 5 fejes az első körben!

A G2 elleni meccs első körében lőtt 5 hs-t S1mple, ezzel egyedül levédve az egész támadást.

Tegnap ismét megvillant, ezúttal az ESL ONE New York-i állomásán, amikor az EnVyUs ellen játszottak az ”A” csoportban. A meccs Bo3 volt, a pályák Train, Cobblestone és Inferno. Az első pályát, Traint 16:11-re hozta az orosz-ukrán csapat, következett tehát Cobblestone. Az első félidőt CT-ként 9:6-ra nyerték, majd eljött s1mple ideje.

A meccs második pisztolykörében nem jött ki a lépés a Na`Vi-nak, így 5v2-ben kellett Zeusnak és s1mple-nek megoldania a kört. s1mple nem lazázott, egy hatalmas ace-t ragasztott a francia csapatra, ezzel pedig nem hagyta, hogy visszajöjjenek a meccsbe az EnVyUs-os srácok.

A pályát és a meccset is végül megnyerte a Natus`Vincere 16:11-re és összesítésben 2:0-ra, így az ”A” csoport második helyéért kellett megküzdeniük a Cloud9-al. A meccs vége azonban egy sima észak-amerikai győzelem lett, így az ukrán együttes elfoglalta az 5-6. helyet a versenyen.

A verseny egyébként ma is folytatódik, ezúttal már csak négy csapat maradt talpon: az SK Gaming, aki a Liquiddel fog összecsapni a döntőbe jutásért, illetve a FaZe, akinek a Cloud9-t kell megverni, ha döntőzni szeretnének. A playoffról már lesz magyar közvetítés is, melyet a szokásos csatornán tudtok majd követni este 18 órától!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!