Az óriások terrorizálják a Wild-ot, de itt egy alternatív megoldás, az OTK Mage

Az óriások terrorizálják a Wild-ot, de itt egy alternatív megoldás, az OTK Mage

Ha ügyesek vagytok, még Giantekre sem lesz szükségetek. 

A Wild ladder manapság olcsó Giant lapokkal van tele, köszönhetően a nemrég "bejelentett" Naga Sea Witch változtatásnak. A közösség először bugnak hitte a dolgot, azonban Ben Brode elmondta, hogy tervezett frissítésről van szó.

A Naga Sea Witch rendesen megkavarta a dolgokat Wildban

Ben | 17/09/15 08:14 Lassan két hét telt el azóta, hogy a Naga Sea Witch szép csendben, minden tájékoztatás nélkül, megváltozott. A lényeg annyi, hogy eddig a kártya azt csinálta, hogy minden lapot fixen 5 manára pakolt, mindig ennyibe került kipakolni a többi lapot függetlenül attól, hogy azokon volt még mana csökkentő tényező vagy sem.

A játékosbázis azóta is folyamatosan háborog, mivel a Blizzard ezzel egy olyan kombinációt teremtett, ami teljesen megöli a Standard játékmódot maguk mögött hagyó, és a Wildban menedéket kereső játékosok szórakozását. Eddig azt hitte mindenki, hogy csak két megoldás létezik, beállni a sorba és teleszórni a pástot óriásokkal, vagy elfelejteni a Wild laddert addig, ameddig nem nerfelik a kérdéses lapot. 

Úgy hisszük, ennyire nem kell elkeseredni, mivel más paklikkal is lehet eredményesen haladni a Wild létrán. Ott van például HysteriA OTK mágusa, amihez csak egy kis ügyesség és RNG kell. A pakli lényege az lenne, hogy az Emperor Thaurissan által olcsóbbá tett lapokkal egy (vagy két) kör alatt kiüssük az ellenfelet. 

Az OTK kombináció abból áll, hogy kikerül egy Sorcerer's Apprentice és mellé két Djinni of Zephyrs, ezután mehet a Molten Reflection a Zephyrsekre és a minion effektje miatt rögtön hatot kapunk a pástra. A befejezéshez a Polymorph Boar spell kell már csupán, és mehetnek is a malacok az arcra. Gyakorlatban ez így néz ki:

Nem azt mondjuk, hogy minden meccset megtudtok nyerni vele, de egy próbát megér, ha megvannak a szükséges lapok és már unjátok a Giant-ek ámokfutását.

Egyébként ti milyen paklival szerettek leginkább Wildban játszani?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!