Magabiztosan húzta be az első győzelmét a GameAgents!

Magabiztosan húzta be az első győzelmét a GameAgents!

Az előző heti szoros vereség után már az első győzelmén is túl van a friss magyar ötös.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az EBL első körében a GameAgents a legesélyesebb Binary Dragon-al küzdött meg egy nagyon szoros BO3 széria keretein belül. A mai nap folytatódott a Balkan League; és ezen a héten a magyar ötös ellenfele a szerb Squared volt.

Első meccsükön kikapott a GameAgents

Tisztességesen helyt álltak, és majdnem meg is nyerték a meccset.

Cobblestone

Az első pálya Cobble volt, amit a magyar srácok választottak, viszont ez az első félidőben annyira nem jött le. A Squared gyorsan elhúzott egy 11-4-es nyitánnyal, de a második félidőre, szerencsére, talpra tudtak állni FLASH-ék. 10-15-nél már nagyon szorult a hurok, de még ekkor is nagyon szépen játszottak, de ez nem volt elég, és nagyon szorosan 16-14-re az első pályát a szerb csapat nyerte meg.

Inferno

Ez ugyan a Squared válaszott pályája volt, viszont itt már a GA kezdett jobban. Az első 5 kör elbukása után, zsinórban hoztak 8 kört, majd 8-5-nél még egy kört eltudtak hozni a szerbek, de végül 9-6 lett az első félidő vége. A második játékrészben már egyértelműen csak a GA volt játékban, hiszen a 6 körből ötöt nyertek meg úgy, hogy szinte szó szerint kivégezték az ellenfél összes játékosát, a végeredmény 16-8.

Mirage

Az utolsó, mindent eldöntő pálya a Mirage volt. Itt már átvette az irányítást a magyar ötös, és az elején 8-0-ra elhúztak, és ezt követően 11-4-el be is tudták fejezni a félidőt, amivel magabiztosan vághattak neki a T oldalnak. Védekezésben már jobban állta a sarat a Squared, hiszen az első 4 kört simán megnyerték, de ezután a magyarok begyújtották a rakétákat, és egyhuzamban hoztak 5 kört, amivel megnyertek a mérkőzést, valamint a szériát is: 16-8.

A csapat legjobbja egyértelműen gabesson lett, aki a három pályán 60-52-es KD-val zárt, amiből "mindössze csak" 15 volt fejlövés. A legtöbb AWP gyilkosságot szerző játékos koloRRR lett, viszont ezen kívül, minden egyéni statisztikában lenyomtak minket a szerbek, viszont ami sokkal fontosabb; hogy a csapatjátékunk fényévekkel jobb, és ezt a végeredmény is tükrözi!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!