Soha nem látott karakter a Dragon Ball FighterZ legújabb trailerében!

A készítők külön erre a játékra készítettek egy teljesen új szereplőt, melyet Akira Toriyama tervezett.

Ahogy közeledünk 2018 felé, egyre több információ lát napvilágot a Bandai Namco műhelyében készülő Dragon Ball FighterZ verekedős játékról. Most éppen egy rövid sztori teaser trailerrel lepett meg minket a kiadó, amelyben egy, a DBZ univerzumában teljesen új karaktert fedtek fel. Egyelőre nem sokat tudni a stílusosan Android 21 névre keresztelt női robotról, de a képkockák alapján nem lesz semleges számunkra. Az még bizonytalan, hogy vajon játszható is lesz-e, vagy csak a kampány során találkozhatunk vele. Hőseink bizony nagy fába vágják a fejszéküket, és a látottak után elég sanyarú sors vár rájuk, -a tv sorozathoz hasonlóan izgalmas történetre számíthatunk.
A dizájn amúgy telitalálat, az internet egy pillanat alatt beleszeretett, és a rajongójává vált. Emellett két régi szereplő is visszatér, hogy felvegye a kesztyűt a legerősebb harcosokkal. Yamcha és Tien Shinhan a két legújabb karakter, ezzel pedig 15-re dúzzadt a biztosan játszhatók száma. Alább megtekinthetitek a trailert:

Jó néhány kép is napvilágot látott az újonnan csatlakozó harcosokról, megnézhetjük Android 21 kisasszonyt, és akció közben Yamchát, valamint Tien Shinhant is (kattints a képre a többi megtekintéséhez):

Nektek, hogy tetszik a trailer és a legújabb karakter?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!