Kikaptak a kispad-melegítők, kioék nem lesznek ott Denverben - videók

Kikaptak a kispad-melegítők, kioék nem lesznek ott Denverben - videók

Megverték a Tricked-et, de az LDLC már túl nagy falat volt nekik.

Korábbi cikkünkben is írtunk már róla, hogy kioshima egy mixszel, a benchwarmers csapatával próbál visszatérni. Rögtön célba is vették a DreamHack Open Denvert, ahol a nyílt kvalifikációról sikerült a zártba jutniuk tegnap. Innen azonban már nem mentek túl messzire: a Tricked nem tudott rajtuk kifogni, -de az LDLC már igen.

SzarvasMarháék megverték a TyLoo-t! -DreamHack Denver kvalifikáció

Egyszerű meccsekkel, és meglepő eredménnyel zárult a C csoport.

A Tricked elleni mérkőzésen akadt néhány viccesebb pillanat, ami már előre baljós árnyt vetett a pályafutásukra. Elsőre egy eco körben lettek csúnyán megbüntetve, csak ZywOo maradt életben, 5 játékos ellen. Kapott is egy szép nagy sebzést, egyetlen élete maradt. Erre mit tesz az ellenfél? LEDECOYOZZA!

Akinek sikerült magához térnie, annak jöhet is a következő vicces pillanat. A 7. kör elején megbeszélik a kispadosok, hogy mi legyen a taktika a körre, kio büszkén vállalja, hogy előre megy harcolni. Ebből sem lett több, mint ZywOo 1v5 clutch-jából, de legalább őt nem egy decoy-jal, hanem egy elképesztő wallbanggel ültették le!

Végül a szériát csak megnyerték 2-1-re a Tricked ellen. Jöhetett is a következő meccs, ezúttal az LDLC-n kellett volna átmenni. Ez majdnem sikerült is, csak az a fránya óra keresztbe tett nekik 15:14-nél!

Az LDLC tehát 2-1-es győzelmet aratott kioék felett, akik így nem mennek Denverbe, max. nyaralni. Ettől függetlenül igazán szép menetelés volt ez tőlük, és remélhetőleg nem most hallhattunk utoljára a kispadot melegítők színes társaságáról!

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!