Budget Midrange Hunter legendig -avagy Rexxar visszatért, és erősebb, mint valaha

Budget Midrange Hunter legendig -avagy Rexxar visszatért, és erősebb, mint valaha

Sem epic, sem legendary: mégis lejut a legendbe; -mi az? Pár nap alatt megint megcsinálták a f2p legend kihívást.

Pontosan egy héttel ezelőtt, amikor még csak arra vártunk, hogy az este életbe lépjenek a nerfek, már szó volt róla, hogy az egyik legnagyobb nyertese a változásnak az öreg Rexxar lehet. Akkor egy hosszabb elemzésben foglalkoztunk a midrange Hunter pakli elemzésével, amiről az alábbi cikkünkben olvashattok.

A Midrange Hunter örök, a Druid nerf után biztos helye lehet a metában

Ben | 17/09/18 12:20Most még nagyon kikap a Druidtól, de ez gyorsan változhat. A pakli érdekes, meglepően stabil, és -ami a legfontosabb-; nagyon olcsó. A Midrange Hunter valahogy mindig része volt a metának, főleg azok után, hogy az a szörnyűséges Face Hunter deck eltűnt, köszönhető annak, hogy az Arcane Golem olyan nerfet kapott, hogy onnantól gyakorlatilag használhatatlanná vált.

Most pedig már a statisztikák is azt igazolják, hogy az elmélkedésnek volt értelme, hiszen a Hunter azóta jött, látott és...bekerült a tier 1-es paklik közé. Ez pedig magában hordozza azt is, hogy azok a játékosok is jó eszközöket kaptak, akiknek nem teljes a gyűjteménye, hiszen ebbe az archetípusba olcsó, de nagyon hatékony lapokat találunk. Sőt; egy kevésbé ismert streamer, Sonecarrox pár nap alatt megint teljesítette a f2p kihívást, és egy alig 1300 dustos paklival ütötte ki a legend-et. Íme a használt pakli és a kód is hozzá persze.

Deck kód: AAECAR8AD6gCtQPrB8UI2wntCYEK/gzquwLkwgKJwwKOwwLKywLXzQKmzgIA

A run-t egyébként folyamatosan közvetítette a srác, az utolsó meccsről itt van a clip, de ha valaki kíváncsi akkor a Twitch csatornáján az egész run ott van a videók között.

Élő videó megtekintése innen: Sonecarox – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover és képek: www.blizzard.com

Kövess Minket!