MŰSORAJÁNLÓ: Ma 15 órától egészen estig HR maraton lesz

MŰSORAJÁNLÓ: Ma 15 órától egészen estig HR maraton lesz

A HR szurkolónak elég sűrű délutánjuk lesz: két Bo3-mat is játszik a kedvenc csapatuk.

Akik a hétfő estét valami profi CS meccsel szeretnék eltölteni, azoknak több lehetőségük is van, még magyar vonatkozásúakban is. Ma este 9 órától a GameAgents játszik a Nexus ellen a Balkán Ligában.

Ha hétfő, akkor Balkán Liga: ezúttal román ellenfél ellen kell bizonyítani a GameAgents-nek

Mint minden héten, ezen a héten is folytatódik a Balkán Liga, ezúttal a román Nexus lesz FLEAV-ék ellenfele.

Ha már kicsit előbb kezdenénk, akkor sincs probléma, hiszen a HellRaisers már (közép-európai idő szerint) délután háromtól játszik a svéd Singularity csapatával. A meccs a WCA 2017 európai selejtezőjének keretein belül fog zajlani, Bo3-ban. Bencéék az ”A” csoportba kerültek, rajtuk kívül még a Singularity-PENTA-Japaleno trió kapta ezt a csoportot.

Sok idejük nem lesz pihenni, hiszen este 6 órától egy újabb, ezúttal erősebb svéd csapat: a fnatic ellen kell helytállniuk. A formátum itt is Bo3, ez viszont az EPICENTER 2017 európai kvalifikációja lesz. A HR itt a ”B” csoportba került a fnatic-mousesports-Heroic trió mellé. Amennyiben az ANGE1 vezette ötös legalább egy meccset behúz az elkövetkező kettőből, már ottvan a selejtező play-off körében.

Közvetítés mindkét mérkőzésről lesz, a Singularity elleni meccs közvetítését ezen a csatornán láthatjátok majd, míg a fnatic ellen ezen a csatornán tudjátok élőbe követni a csapatot.

Az esti program tehát –az igazán elszánt érdeklődőknek– a következő:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!