Mi lesz veled Overpass? - Videó

A múltkori után újabb olyan spotra derült fény, ahonnan nem lehet kivenni a bombát -ezúttal viszont éles meccsen.

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy két magyar srác talált egy bugot Overpasson, ahova ha bedobtad a bombát, ki már nem tudtad szedni.

Ti küldtétek: Két magyar srác egy új bugot talált Overpasson

Olvasóinktól kaptunk egy videót, miszerint Overpasson van egy hely, ahova csak egyszer tudod bedobni a bombát, többet onnan nem szeded ki.

A történelem megismételte önmagát: újabb, ehhez hasonló bugot talált az eXtatus csapata, ezúttal viszont nem egy MM-en, hanem a DH Denver zárt kvalifikációjának negyeddöntőjében, a harmadik, vagyis a döntő mapon. Nem túl jó időzítés…

Éppen kezdődik a második félidő második köre (az első kört nyerte a cseh-szlovák ötös), ahol frozenéknek egy force ellen kellene helytállniuk. Támadnának is, ZEDKO el is dobja egyelőre a bombát, hogy azt ne bántsa senki. Azonban olyan helyre sikerült azt bedobni, ahonnan már nem lehet kiszedni, így durván csökkentve az eXtatus esélyeit a körben, és a meccsen is.

A kört végül elbukta az eXtatus, majd a pályát is. Nem lenne célszerű ennek a bugnak betudni az egész vereséget, de biztos, hogy szerepet játszott benne.

Mindenesetre kérdéses, hogy a Valve mikor szeretné javítani a hibát, mert ha így folytatja, akkor ne csodálkozzon, hogy a játékosok elpártolnak a Counter-Strike mellől.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!