Elrajtolt a Destiny 2-es frakciók harca!

Elrajtolt a Destiny 2-es frakciók harca!

Az impozáns jutalmakért megéri belevágni.

Ha belevágsz a Destiny második részébe, akkor garantáltan számos jutalomban lesz részed. A szintezés alatt kellemesen felgearelődhetsz, a public eventekkel még jobb cuccokat kaphatsz, és még az is lehet, hogy belebotlasz a játék legjobb exotic fegyvereibe. Az október 3-ig tartó Faction Rally-ban pedig szemrevaló lootokat szerezhetünk, ha az egyik frakcióhoz szegődünk. 


Nekünk csak annyi dolgunk van -ha már végigvittük a kampányt és elértük a 20-as szintet-, hogy a három frakció (New Monarchy, Dead Orbit és Future War Cult) egyikét kiválasztva belevágjuk magunkat a kihívások teljesítésébe, amiért az adott csoporthoz köthető tokeneket kapunk. Ezeket aztán loottal rendesen megpakolt csomagokra válthatjuk be, amik tartalmazhatnak fegyvereket, páncélzatot és shadereket is. 

A frakciók képviselőit a Towerben találod: Arach Jalaal és Lakshmi-2 a Hangar-ban, míg Executor Hideo a Bazaar-ban héderezik. A csatlakozáshoz csak beszélned kell velük, viszont mielőtt eldöntenéd, hogy melyiküket fogod segíteni, nézd meg, hogy milyen jutalmakkal várnak téged. 

Ne feledjétek, hogy a frakciók harcára csupán egy hetetek van, ahol ha a legnépszerűbb csapat támogatói közt lesztek, 1000 glimmerért vásárolhattok fegyvereket, míg ellenkező esetben ennek ötvenszeresét(!) kell leszurkolnotok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!