Így szintezz a Destiny 2-ben!

Így szintezz a Destiny 2-ben!

Megmutatjuk, hogyan tudsz a legkönnyebben fejlődni. 

A konzoljátékosok számára tegnap óta már elérhető a Destiny második része, aminek szintezős rendszere rendesen megváltozott az első epizódhoz viszonyítva és sokkal egyszerűbb, áttekinthetőbb lett. Most megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok legkönnyebben elérni a legmagasabb szinteket.


Fejlődés szempontjából meg kell különböztetnünk az XP szintet és a Power szintet, hiszen előbbi a játék kezdeti szakaszában létfontosságú, utóbbi pedig a történet előrehaladtával jut egyre nagyobb szerephez. Éppen ezért fontos, hogy első körben minél több tapasztalati pontot szerezz - amit például ellenfelek megöléséért, vagy feladatok teljesítéséért kaphatsz -, hogy a lehető leghamarabb elérhesd a 20-as XP levelt.

Ha végignyargalsz a játék sztoriján, teljesítesz melléküldetéseket és belekóstolsz az Adventures, valamint a Lost Sectors részbe is, ez egyszerűen össze fog jönni. Az igazi móka viszont csak ezután kezdődik!


Ahogy haladsz előre a történetben, úgy fogsz kapni egyre nagyobb Power-rel bíró cuccokat. A páncélzatodnak Defense szintje, a fegyvereidnek pedig Attack szintje van és a kettő átlaga adja ki a Power leveledet. Amint eléred a húszas szintet, a játékban található összes, legmagasabb szintű tárgyat felveheted, illetve magadra öltheted. 

Innentől már "csak" az a feladatod, hogy minél több engramot és lootot gyűjtesz, hogy ezzel is növeld a Power szintedet. Engramokat véletlenszerűen dobnak a legyőzött ellenfelek, de a vendoroktól is tudsz ilyeneket szerezni - például ha vásárolsz tőlük.


Másik fontos lelőhelyük a világtérképen található Milestones szekció, ahol különböző feladatokat kell teljesítened: Crucible meccseket nyerni, Strike-okat, vagy Public Event-eket teljesíteni, illetve egyéb kihívásokat megoldani. Ezekért cserébe jó sok Engramot szedhetsz össze, amikből egyszerre összesen 10 lehet nálad és az Inventory-dba belépve, egyből le tudod csekkolni, hogy milyen szintűeket sikerült bezsákolni.

Ha az egyik Milestone díjazásánál a Powerful Gear szerepel, mentsd el későbbre, hiszen ha megdingeled a 260-as Power-t, onnantól a felszerelést szinte már csak raideken keresztül tudod majd összeszedni. Az így elérhető maximális szinthatár 300 Power level.


A Milestone-ok egyébként minden héten, kedd reggelenként frissülnek és ekkor érkezik a heti Nightfall Strike is, ahol az állítható nehézségért cserébe ugyancsak combos cuccokat lehet összeszedni, bár a gatyát alaposan fel kell kötni hozzá.

A legfontosabb játékon belüli valuta a Legendary Shard, amit legendary és exotic felszerelések összetöréséért és end-game feladatok megoldásáért kaphatsz. Ezt csomó árusnál fel tudod használni, hogy magas Power-t biztosító felszereléseket szerezz, ráadásul visszatér az első rész rejtélyes kereskedője, Xur is, aki hétvégente shardokért cserébe Exotic felszerelést ad neked.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!