Így aktiváld a Destiny 2 heroic public eventjeit!

Így aktiváld a Destiny 2 heroic public eventjeit!

A nagyobb zsákmányért megéri küzdeni.

Sokan már tudjátok, hogy mennyire sok tartalmat pakoltak bele a Destiny második részébe, amin belül a szintezés szinte gyerekjáték, ha megfogadjátok jótanácsainkat. Most azt mutatjuk be nektek, hogy hogyan tudjátok aktiválni a heroic public eventeket, amiket érdemes minél többet pörgetni, hiszen a megszokottnál jóval nagyobb lootot jelenthetnek.

Elképesztő harcokkal érkezik a Destiny 2!

nkAAA | 17/08/19 15:00 Kevés olyan cím van a játéktörténelemben, aminek felhájpolására annyit költöttek volna, mint amennyit az Activision pengetett ki a Destiny első részének népszerűsítésekor. Meg is lett azonban az impozáns marketinghadjárat eredménye, hiszen minden idők legsikeresebb új IP-s rajtját szerezte meg a játék, ami egészen odáig vezetett, hogy 2015 őszére már túl lépték a 25 millió regisztrált játékost.

Az első részhez viszonyítva picit alakítottak a public eventek rendszerén, amik között így újfajta kihívásokat is találhatunk, viszont a metódus a régi maradt: teljesíts részfeladatokat különböző nehézségi szinteken, aztán zsebeld be a zsíros jutalmat. Nézzük meg, hogyan!

Fallen Ether Extraction


Az event heroic módjához csak annyit kell tenned, hogy megölöd az összes kisebb Servitor-t, akik a nagy mob körül bóklásznak. Ha ez megtörtént, az óriási szörnyeteg még erősebbé válik, úgyhogy eljött ideje a másvilágra küldeni.

Fallen "Spider Tank"

Az első rész játékosai tudják, hogy ezek a hatlábú monstrumok mennyi kellemetlen percet tudnak okozni. Persze, ha leszeditek a körülötte lévő force field-eket, jóval könnyebb dolgotok lesz, ezért kezdjétek el sorozni a lábait, amik ha elpusztulnak Arc-ok jönnek ki belőlük. Ezeket szedjétek össze és használjátok fel a fieldekben található Scorch ágyúkkal való tüzeléshez. A heroic módhoz mind a hat lábat meg kell ölnötök, ami után még egy újabb tank fog várni rátok.


Glimmer Extraction

Ideje megállítani a Falleneket, hogy végre befejezzék a Földtől való lopásaikat. Itt a heroic nehézségi szinthez három különálló konzolt kell elpusztítanod, amit csak akkor tudsz megtenni, ha előtte telepumpáltad ólommal a hullámokban érkező ellenfeleket. Ha ezzel megvagy, élesedik a heroic, amiben rengetegen fognak rád rontani.

Taken Blight

Három bubit - egy nagyobbat és két kisebbet - fogsz itt találni. A heroic beindításához be kell lépned a kisebb Blightok mezőjébe, hogy összeszedhesd a pár másodpercig tartó Blight Receding buffot. Amíg a buff aktív rajtad, addig tudod sebezni az óriási Blightot, akit ha leöltél, beindul a heroic és megjelenik a Blightmaker, akit ugyancsak a túlvilágra kell küldened.


Witches Ritual

Itt viszonylag egyszerű dolgotok lesz, hiszen két Wizardot kell leölnötök, majd utána két, védőburok mögötti kristályt kell elpusztítani. Utóbbiak esetén természetesen először a shieldet kell levernetek, ami ha sikerül, jöhet a heroic mód és vele együtt az öreg giant Knight.

Vex Summoning

Meg kell állítanotok a Vex-eket, akik hatalmas csoportokban érkeznek, hogy megerősíthessék a föld alatti szerkezeteiket. Normál esetben csak le kell gyűrnöd a hullámokban érkező robotokat, viszont a heroic unlockolásához három, megjelenő plate-re kell állnod és 100-ra feltöltened őket. Ha mindhármat feltöltötted, még több ellenség szakad majd a nyakadba.


Cabal Excavation

Ez elég combos kihívás tud lenni, úgyhogy alaposan kössétek fel a gatyát, mielőtt belevágtok. Hullámokban érkező Cabal ellenségek és egy Cabal Thresher hajó is megnehezíti majd a dolgotokat, ám utóbbi mindig csak rövid időre közelíti meg a területet, így végig figyelnetek kell, hogy minél hamarabb le tudjátok sebezni. Ha végeztetek, jöhet az óriási Cabal boss.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!