Ennyi volt, nem jutott be az SK az ELEAGUE Premier rájátszásába!

Ennyi volt, nem jutott be az SK az ELEAGUE Premier rájátszásába!

Úgy látszik tényleg lejárt az idejük; ezúttal az ELEAGUE Premierben búcsúztak előbb, mint azt tervezték.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, az SK-nak meg kellett küzdenie a rájátszásba jutásért. Először a D csoport elimination meccsén találkoztak a Liquiddel, akiken még sikeresen átrágták magukat. Viszont ahhoz, hogy bejussanak a playoffba, a Heroicot is meg kellett volna verniük.

Elképesztő párosításokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

Hamarosan véget ér az ELEAGUE Premier csoportköre; kiderült, hogy ki kivel játszhat a rájátszásban.

Az első pálya Overpass volt, amit a brazilok választottak és ez meg is látszott a teljesítményükön. Az elején sikerült elhúzniuk 6-1-re is, viszont utána kicsit összeszedte magát a Heroic és végül 8-7-el fordultak. A második félidőben azonban már esélyt sem adott ellenfelének az SK, és gyorsan, 16-8-ra meg is nyerték az első pályát. 

Inferno volt a második pálya, amit már a dánok választottak. A pisztolykör után még tudott kört hozni az SK, viszont utána mintha egy teljesen másik Heroic lett volna a másik oldalon, és 10-5-re hozták a félidőt. A második játékrészben a pisztolykör elhozásával már 13-5-re vezettek, ezután pedig szinte már esélye sem volt visszajönni a meccsbe az SK-nak, ugyanis dominálta a meccset a dán csapat, így 16-5-re egyenlítettek. Az első pisztolykör elég látványosra sikeredett, miután es3tag egy 3K-val nyitotta meg az SK B védelmét.

A harmadik, mindent eldöntő pálya Mirage volt. A Heroic megint ezerszer jobban kezdett, mint a világelső SK Gaming. A pisztolykör elhozása után még 6-ot tudtak hozni egyhuzamban, amivel már 7-0-ra is vezettek. Ezt követően kezdett már kicsit éledezni a brazil csapat, de csak a félidő végére találták meg az ellenszert a dán csapat védelme ellen, így óriási különbséggel, 11-4-el fordult a két csapat. Pisztolykörökben egészen kiemelkedő volt a Heroic teljesítménye, hiszen Mirage T oldalán is remekeltek, így 14-4-re sikerült meglépniük. 

Ezt követően azt hittük, hogy végre magára talált az SK, de ez csak 4 kört jelentett nekik, utána megint a Heroic dominálta a meccset, és végül 16-8-ra be is fejezték azt. 

Ezzel a győzelemmel a Heroic jut be a rájátszásba, és ott majd a szintén dán, North csapatával fognak találkozni. Ez azért lehet érdekes, hiszen valde pont a Heroic csapatából váltott a másik dán alakulathoz.

Az egész brazil alakulat átlagon alul teljesített, ugyanis összetettben csak FALLEN ért el 1 egész feletti ratinget, igaz, ő is csak 1.01-et szerzett. Most már tényleg úgy látszik, hogy eljárt az idő az SK felett, és valamin mindenképp változtatniuk kell, különben szépen lecsúsznak a trónról, csakúgy, mint a svéd NiP.

Ti mit gondoltok, min kellene FALLEN-éknak változtatni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!