Tovább scale-el a RIFT? Összeszedi magát a THR? Jön a ROG Magyar Elit Bajnokság 2. fordulója

Tovább scale-el a RIFT? Összeszedi magát a THR? Jön a ROG Magyar Elit Bajnokság 2. fordulója

Ma délután érkezik a ROG Magyar Elit Bajnokság második fordulója. Popcornt elő; nem fogunk unatkozni!

Múlt héten igazán látványos módon indult el a ROG MEB 2017-es szezonja, a rövid intro és visszatekintő hype videó után személyesen maga Sjokz köszönt be a magyar nézőknek a berlini LCS stúdióból. Ezt követően jó néhány izgalmas mérkőzésben és megannyi szép pillanatban lehetett részünk a magyar elit 6 csapatának vérre menő párharcai által. Minderről múltheti összefoglalónkban többet is megtalálhattok.

Nehéz győzelmekkel gazdagodtak a tavalyi nagy csapatok a ROG MEB-en

Aioween | 17/09/25 12:00 Három darab Bo2-vel indult a ROG Magyar Elit Bajnokság szeptember 24-én, és volt izgalomban részünk bőven, még ha a végeredmények nem is lettek annyira meglepőek. A selejtezőkörök végeztével, és a két végleges csapat bejutásával végre elindulhatott tegnap, vagyis szeptember 24-én a ROG Magyar Elit Bajnokság második szezonja.

Ma pedig egy új napra és új esélyekre ébredtek a ROG MEB csapatai, 16:00-tól megkezdődik a viadal az újabb pontokért. Menjünk is végig a menetrenden:

A napot a Wonder Stag és az Afterglow összecsapása fogja nyitni. Múlt héten mindkét csapatnak 0 ponttal kellett álomra hajtania a fejét, most azonban 100%, hogy ez másképp lesz. Vajon a csodaszarvasok árnyékot vetnek a Glow srácaira, vagy őket fogja felperzselni a fény?

Másodikként érkezik a nagy újonc Team Plague és a tavalyi bajnok Team Horizon Reapers viadala. A Team Plague 0 ponttal tért haza, míg a THR 3-mal gazdagodott, ám ettől még bármi megtörténhet. Tegnap a LoL Roadshow-n a THR egy 0-3-as leckét kapott a WiLD ötösétől, meglátjuk, hogy azóta sikerült-e újra kiélezni a kaszájukat, vagy pedig a pestis ágynak dönti őket.

A zárást pedig a WiLD.Coolermaster és a RIFT Esports gárdájától láthatjuk majd. A nyitónapon mindkét csapat 3-3 ponttal gazdagodott, miután 2-0-ra elverték ellenfeleiket, egész biztos, hogy mindketten duplázni jöttek ma is. 20:00-tól kiderül, hogy a WiLD nem csak a Hírnök-, hanem a RIE szemét is kivájja-e, vagy pedig kapnak egy orbitális rohamot, amitől tornyaik kártyavárként dőlnek majd össze.

A hangulatért ma is a Magyar LoLTV munkatársai lesznek a felelősek, az adást pedig a hivatalos Twitch csatornájukon követhetitek majd.

16:00 - > Popcorn -> Magyar LoLTV Twitch - ROG Magyar Elit Bajnokság

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!