Hajszálon múlt Raisy továbbjutása a DH Winter Quake Champions Duel kvalifikáción

Hajszálon múlt Raisy továbbjutása a DH Winter Quake Champions Duel kvalifikáción

Ma délután pedig a 4v4 Sacrifice selejtező miatt szurkolhatunk a magyar kiválóságért.

Néhány napja szenzációs dolog történt, ugyanis hazánk Quake Champions büszkeségét, Birgány "Raisy" Adriánt leigazolta a Myztro Gaming. A bejelentés részleteiről már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Raisy a Myztro Gaming csapatába igazolt!

A kiváló magyar Quake Champions játékost ezentúl Sacrifice; azaz csapat meccseken is láthatjuk majd.

Ezen a hétvégén Raisy már az új alakulatát reprezentálva indult el a DreamHack Winter Quake Champions európai kvalifikációján. A megmérettetésre nyolcvan játékos nevezett, és köztük szép számban indultak a profi játékosok is. Az alsó és felső ágon zajló küzdelmek Bo3 formátumban történtek lejátszásra, és a magyar kiválóság csupán egy pálya veszteséggel jutott a felső ági döntőbe, ahol a lengyel Maciej "av3k" Krzykowski várta. Az első pályát Raisy be is húzta, azonban av3k szépen feljött, és egyenlített a második körben. A mindent eldöntő Corrupted Keep-en a lengyel nagyon agresszívan kezdett, de Raisy ügyesen visszahozta a dolgot 2:2-re. Av3k azonban feltámadt és nagyon hirtelen háromszor is levadászta a magyar játékost. A mérkőzést az alábbi videóban tekinthetitek meg:

Raisy ezzel a vereséggel az alsó ágra került, ellenfele pedig a nagy nemezis német Marcel "k1llsen" Paul volt. A korábbi összecsapásokon rendszerint k1llsen győzedelmeskedett, és sajnos most is sikerült legyűrnie Raisy-t 2:0 arányban. A meccs alig 30 perc alatt véget ért, a német játékos lehengerlő és agresszív taktikájának köszönhetően. Az összecsapást az alábbi felvételen tudjátok visszanézni:

A magyar kiválóság ezzel kiesett, és nem sikerült a lejutása a 350 ezer dollár összdíjazású DreamHack Winter Quake Champions Duel versenyére. Ma azonban még hátra vannak a csapatversenyek, és a Myztro Gaming bejegyzése szerint Raisy is indul az alakulattal a 4v4 Sacrifice kvalifikáción. A mérkőzések már ugyan elkezdtődtek, azonban a szervezők még nem közvetítik az eseményt, szóval az eredményeket csupán az ágrajzon tudjátok követni. Raisy és csapata jelenleg egy győzelemnél tart. A negyeddöntőket valószínüleg már fogják streamelni a Quake Champions hivatalos Twitch csatornáján.

Sok sikert kívánunk Raisy-nek és a Myztro Gaming-nek, -szurkoljatok ti is!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!