5 Legendary fegyver, amit be kell szerezned a Destiny 2-es Faction Rally után

5 Legendary fegyver, amit be kell szerezned a Destiny 2-es Faction Rally után

Ezekkel nem nagyon lőhetsz mellé.

Korábban már megmutattuk nektek, hogy mik a Destiny 2 legjobb exotic fegyverei, most pedig azokat szedtük össze, amiket érdemes beszereznetek a frakciók harca során szerzett jutalmaitokból.

1.) Dire Promise


A Dire Promise eléggé hasonlít az Old Fashioned fegyverre, amit az EDZ pakkokból tudtok megszerezni. 11 lövést tudsz vele alapjáraton leadni, amit egészen 13-ig tudsz bővíteni. A hatása és a stabilitása egyaránt kiemelkedő, így segít neked abban, hogy a lehető legtöbb találattal kínálhasd meg ellenfeleidet. Perkek terén sem kell panaszkodnia, hiszen a handling speedjét és a lőtávolságát is megnövelheted.

2.) Song of Justice VI


Egy tipikus vadászpuska, ami perkkel még pontosabb célzást biztosít neked. Ha ránk hallgatsz, akkor leggyakrabban bossok ellen veted be, vagy olyan szituációkban, amikor van időd és tered lepakolni a fegyveredet. További perkekkel növelhető a lőtávolsága, a tármérete és még extrasebzésre is képes a különböző pajzsok ellen.

3.) The Number


450-es RMP-mel rendelkező skuló, ami alapjáraton egy tárral 33 lövés leadására képes. Perkekkel a szokásos tulajdonságok bővíthetők, viszont azt is aktiválhatod, hogy az utolsó lövés még nagyobb sebzést adjon le, ami kivégzésekhez tökéletes lehet. 

4.) Pleiades Corrector


Már meglévő dizájnra építő scout rifle, amivel alapből 15 lövést tudsz leadni. Vele igazán hatékony tudsz lenni, hiszen sebzésben és újratöltésben is jól teljesít, a Lightweight Frame perkkel pedig extra mozgási sebességet ad neked. Ráadásul a High-Calibre Rounds perk aktiválásával a lövéseid hátrébb lökik a rád rontó ellenfeleket.

5.) True Prophecy


Kétségkívül az itteni lista egyik, hanem a legjobb fegyver., 9 golyó kapott helyet benne, de ezt 11-re lehet bővíteni. Perkkel még nagyobb sebzés oszthatsz ki vele, növelheted a tárméretét és többek közt az újratöltési sebességét is. Robbanó sebzések kiosztására is képes, úgyhogy ha ránk hallgatsz, biztosan beszerzed.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!