1000 pálya ugyanannál a szervezetnél? A VP-nek nemsokára meglesz!

1000 pálya ugyanannál a szervezetnél? A VP-nek nemsokára meglesz!

A lengyelek közel 4 éve játszanak a Virtus.pro-nál, hamarosan rekordot döntenek.

A Virtus.pro történelmi mélyponton van, és ez valószínűleg csak annak újdonság, aki nem került internet közelébe az elmúlt időben. Idén háromszor kerültek be rájátszásba, amiből kettő Majorön volt, a harmadik pedig az a DH Las Vegas-on, amit meg is nyertek. Ezeken kívül részt vettek még rengeteg versenyen, de mindenhol a csoportkörben búcsúztak. Szóval az eredmények jó messziről elkerülték őket 2017-ben, de úgy tűnik így sem lesz változás a felállásban egy jó darabig.

TaZ "Ha már nem tudjuk, hogyan javítsunk a csapaton, én leszek az első, aki kilép"

A Slingshot-nak adott interjút a CS egyik legnagyobb veteránja Wiktor “TaZ” Wojtas.

A játékosok már régóta az e-sport élvonalához tartoznak, rengeteg pályát játszottak külön-külön is eddigi karrierük alatt, de meglepő módon a legrégebb óta együtt játszó ötös hamarosan új történelmi rekordot ér el: Ugyanis ők lehetnek az első csapat, ahol minden játékos 1000 pályát játszott együtt, egy szervezet alatt!

Forrás: HLTV

TaZ és byali holnap este 19 órakor játssza le az 1000. pályáját a Virtus.pro égisze alatt, mégpedig a 1337HUANIA (Litvánia) ellen az ESEA Premier Season 26 európai ágában, ahová pont a gyenge teljesítmény miatt jutottak tavasszal, miután kiestek az ESL Pro League-ből. NEO október 11-én 19-kor jut el erre a pontra, az a meccs ugyanebben a ligában lesz a lengyel AGO ellen. Pasha és Snax 1000. VP pályája még odébb van, de valószínűleg idén elérik ők is ezt a bűvös számot.

Ez az öt játékos egyébként már 4 éve játszik együtt, és –hacsak nem jön valamilyen váratlan meglepetés,– akkor még 2020 végéig folytathatják a Virtus.pro név alatt. TaZ és NEO egyébként a legrégebb óta együtt játszó duónak számít, ugyanis 13 éve mindig ugyanabban a csapatban játszanak. Pasha jóval később; 7 évvel ezelőtt csatlakozott a Golden Five néven ismertté vált lengyel gárdához, míg Snax és byali a "legfrissebb" igazolások; ők 2013-ban csatlakoztak.

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!