Új kihívások, aranyat érő tornyok és továbbfejlesztett chat opciók -további infók az októberi frissítésről

Új kihívások, aranyat érő tornyok és továbbfejlesztett chat opciók -további infók az októberi frissítésről

Október eleje van; itt az ideje egy frissítésnek. Nemsokára élesedik a Touchdown, jön a Flying Machine, új Challenge-ek, új események, és még sok más egyéb nyalánkság.

Ha igazak a hírek, akkor nemsokára érkezik a nagy októberi frissítés, ahol a játék érdekes adalékokat kap. Ha tippleni kéne, akkor az újdonságok egyidőbe kerülnek majd be a Flying Machine is elérhetővé válásával a holnapi napon. Korábban már kaptunk egy rövidebb összefoglalót, hogy mit várhatunk az ehavi frissítéstől, de ha véletlenül valaki lemaradt volna, akkor az alábbi cikkben olvashatja.

Ezeket tartalmazza a Clash Royale októberi frissítése

Rengeteg újdonságot hoz a régóta várt frissítés.

Viszon egy órával ezelőtt megérkezett a következő információcsomag is, és azt kell mondanom, hogy lehet örülni, mert pár olyan dolog kerül be élesbe, ami nagyon érdekesen hangzik, de lássuk pontosan, hogy miről rántották le a leplet.

Touchdown

Nemsokára érkezik az új játékmód, ahol nincsenek tornyok. Az a cél, hogy valamelyik egység eljusson az ellenfél oldalának meghatározott pontjáig. A játék, akkor ér véget, ha valaki eléri a három koronát, vagy letelik a három perces köridő, persze Sudden Death itt is van. Egyelőre a mód ebben a pillanatban 2v2 draftban zajlik majd, de később lehet, hogy átkerül 1v1-be is. Érdekesség, hogy a Cannon Cart, illetve a Bomb Tower itt jónak számít.

Bónusz jutalmak a rangsorolt meccseken

Különböző eseményeken jön egy bónusz jutalom a tornyok ledöntése után, ha valaki ladderen próbál feljebb jutni. Ilyen esetekben bónusz gold, vagy akár gem is ütheti a markotokat. Egyelőre ez csak 1v1-ben lesz elérhető. Amikor az események aktiválásra kerülnek, akkor a tornyok kapnak majd egy csillogó új kinézetet.

Újdonságok a 2v2-ben

Mostantól van arra lehetőség, hogy miután véget ér egy játék, akkor a 2v2 partnert megtartsuk, még akkor is, ha csak úgy összesorsolt vele a gép. A 2v2 Challenge-eket egy baráttal is lehet teljesíteni, szóval végre nem kell egy random ember kezébe helyezni a sorsunkat, amikor al akarunk jutni a 12 győzelemig. Minden egyes mérkőzés után előre megadott chat opciókkal lehet kommunikálni a 2v2 partnerrel, és ezeket az ellenfél nem látja majd. 

Továbbfejlesztett Challenge-ek

A legjobb hír, hogy nemsokára eljön az ideje az új Challenge fajtáknak, ahol remélhetőleg már érdekesebb –és persze értékesebb– nyereményeket lehet majd bezsebelni. A nem vérre menő Challenge-ek nem érnek véget 3 vereség után, hanem addig lehet nyomni, amíg ki nem üti valaki az összes jutalmat. Lesz olyan Challenge, ahol nem a győzelmek, hanem a koronák száma számít majd. Jönnek a több szintű kihívások, ahol a következő szintre csak akkor lehet majd fellépni, ha az előfeltételt teljesíti valaki. A Mirror Challange-ek esetébe pedig mindenki ugyanazt a paklit kell, hogy használja.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!