Éles meccsen tartott kávészünetet az Astralis -videó

Éles meccsen tartott kávészünetet az Astralis -videó

Természetesen csak a játékon belül, taktikai megfontolásból.

A tegnapi ESL Pro League fordulóban az Astralis a BIG ellen játszott. Infernon igazán elemükben voltak a dánok, a meccset egész végig a kezükben tartották és végül 16:6-ra nyerni is tudtak, ami az első pályás bukás után felüdülést jelenthetett a számukra, hiszen ott a BIG került ki győztesen, 19:16-os Overpass-szal.

Térjünk vissza egy kicsit Infernora. A 17. körben ugyanis teljes eco körön volt az Astralis és egy egészen furcsa dolgot műveltek, ami elsőre inkább bohóckodásnak tűnt, de később kiderül majd, hogy miért nem volt az. Nos, az alábbi videóban látható jelenet szerint a dánok bementek a konyhába, "körbeülték" az asztalt és "kávéztak" egyet, ami a 14:3-as vezetésüket nézve tiszteletlenségnek tűnhetett többek számára.

Persze később dupreeh tisztázta, hogy ez egyáltalán nem az ellenfél lekicsinyítéséről szólt, hanem egy egyszerű taktikai megbeszélést színesítettek így ki, és addig is volt ideje a BIG-nek eszközöket pazarolni, szóval duplán jól jártak a kávészünettel. A következő köröket ettől függetlenül elvesztették, de 14:6-nál összeszedték magukat és képesek voltak lezárni a mérkőzést.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!