Küldetések, új shop, napi jutalmak és egy beígért új kártya -egy a kérdés; hogy mikor?

Küldetések, új shop, napi jutalmak és egy beígért új kártya -egy a kérdés; hogy mikor?

Egyre többminden lát napvilágot, szóval már nagyon közel lehet az új frissítés. Küldik, belépési jutalmak, egy belengetett új egység és más nyalánkságok. Én már nagyon várom.

A mai napon is kaptunk pár érdekességet az új frissítésről, ami már nagyon remélem, hogy nemsokára élesedik, mert már nagyon szeretném kipróbálni az újdonságokat. Ezen kívül a közösség egyik tagja rámutatott, hogy már a küldetésekről is lehet tudni mindenféle jót, ezért pedig külön köszönetet kell mondjak, hogy ebbe a cikkbe már bele tudtam foglalni.

Napi küldetések

Ez az a dolog, amit nagyon régen vártunk, de most végre érkeznek a küldetések és nagy rá az esély, hogy naponta nem csak egy, de mindjárt három is bekerül majd a játékba. A kis feladatok egyenként Quest Pointokat adnak majd, amiket arra lehet költeni, hogy ládákat nyitogassunk. A ládák között lehet Gold Chest, Epic Chest, Giant Chest, Magical Chest, Super Magical Chest, de még akár Legendary Chest is. Íme pár küldetés fajta, ami bekerül majd, de ez a lista még korántsem teljes, ennél sokkal több jöhet.

  • Nyerj meg x 2v2 csatát
  • Nyerj meg x 1v1 csatát
  • Játssz ki x darab bizonyos típusú kártyát 1v1 Aréna csatában
  • Nyiss ki x ládát
  • Gyűjts össze x kártyát
  • Játssz ki x Common kártyát 1v1 Aréna csatában
  • Játssz ki x kártyát, ami legalább y elixírbe kerül 1v1 Aréna csatában
  • Kérj kártyát a Klánodban x alkalommal
  • Játssz ki egy bizony kártyát x alkalommal
  • Csinálj meg egy bizonyos kombót x alkalommal

Napi ajándékok

Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor mostantól jöhetnek a napi kis jutalmak is, hiszen a küldetések mellé azt is jutalmazni fogják, ha naponta belépünk a játékba. Nagyon fontos, hogy minden nap be kell lépni, mert ha kimarad egy nap, akkor már indul is újra a számláló. Maga a rotáció változhat egy picit, de úgy nagyjából belőhető, hogy a jutalmak egészben ugyanazok lesznek. Persze nincs olyan, hogy a végtelenségig egyre nagyobb dolgokat kapunk, az öt nap után újraindul a buli.

Új kártya és új arénák a láthatáron

Egyelőre ez csak nagyon ígérgetés és csak nagyon enyhe célzások jöttek a készítők részéről, de várható pár új aréna és nemrég pedzegették, hogy valami szellemszerű kis lény kerül az új kártyára. Erről felkerült egy kép is, de ez még nem megerősített koncepció.

Új ajánlatok a Shopban és pár új kisebb változás

Az első és legfontosabb, hogy a Shopban mostantól lesznek ingyen dolgok. Teszem azt időnként megjelenik majd egy zsák arany, amiben persze nem túl sok, de ingyen arany lesz majd. Ezen kívül minden vasárnap egy Rare kártyát is ki lehet váltani, persze azt is teljesen ingyen. A másik kis dolog, ami érkezik, hogy mostantól az általunk összerakott csata paklikat ki lehet másolni, és azt meg is lehet osztani a közösségi felületeken, csak meg kell majd nyomni a megosztási gombot. Egyébként erről már lehet látni pár érdekes videót.

Kövess Minket!