Ma estére is kemény ellenfelet kapott a HellRaisers az EPL-ben

Ma estére is kemény ellenfelet kapott a HellRaisers az EPL-ben

A HR újabb nagyágyút, a fnatic-ot verheti el az ESL Pro League-ben, ami a mostani formát tekintve nem is lehetetlen.

A mai napon is megcsillogtathatja a csodás inkonzisztens játékát a Böröcz "DeadFox" Bencét is soraiban tudó HellRaisers. Ezúttal viszont nem egy tier 3 lengyel csapatot, esetleg svéd csapatot kaptak, hanem egy élő legendát: a fnatic-ot.

EPL összefoglaló: Hivatalosan is a HR a leginkonzisztensebb csapat

Reméljük mindenki látta a HR - FaZe összecsapást az EPL-ben, aki nem, annak itt egy felzárkoztató videó!

Az európai mix egyelőre elég nagy esélyekkel indulhat a meccsen, hiszen mostanság több nagyágyúnak is meglepetést okoztak: az EPL-ben megverték a Na`Vi-t, a FaZe-t, míg az EPICENTER kvalifikáción a Heroic-ot lepték meg. Ezek mellett természetesen voltak nagyon gyenge eredmények is, például amikor a Japaleno búcsúztatta őket a WCA kvalifikációról, vagy amikor a North Academy és az AGO ütötte ki őket az SL i-League Invitational Shanghai európai kvalifikációjából. Ez persze betudható annak, hogy a HR leginkább az EPL-re és LAN-okra (?) koncentrálna, ezek valószínűleg nagyobb prioritást élveznek.

Most viszont térjünk vissza az esti meccsre! A mérkőzés szokás szerint dupla Bo1 lesz, az első pálya közép-európai idő szerint este 7 órakor kezdődik, míg a második 20:10 perckor. Magyar közvetítés szokás szerint lesz, a jól megszokott csatornán (aki nem ismeri, kicsit lejjebb megtalálja). Ezzel párhuzamosan fog futni még egy meccs, ez pedig a Na`Vi - G2 találkozó lesz, erről magyar közvetítés nem lesz. Akit esetleg az utóbbi két meccs nem kötne le, annak is van mivel szolgálnunk: 21:20-tól az Astralis-t láthatjuk megküzdeni a FaZe csapatával, igazi szuperrangadó lesz, amiről szintén lesz magyar közvetítés. Ezzel a meccsel párhuzamosan is lesz még egy meccs, ez pedig a Heroic - mousesports mérkőzés.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon!

Akit esetleg annyira nem kötne le az ESL Pro League, annak érdemes lehet megnéznie az ECS 4. szezonjának nyitóprogramját, hiszen EnVyUs - GODSENT, illetve FaZe - Heroic meccs is lesz. A versenyről bővebben a lenti cikkben olvashattok.

Az ESL Pro League 6. szezonjának európai csoportkörének esti programja tehát ez lesz:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!