Bárki kipróbálhatja a Star Wars Battlefront II nyílt bétáját!

Bárki kipróbálhatja a Star Wars Battlefront II nyílt bétáját!

Október 9-ig mindenki belekóstolhat a legújabb Csillagok Háborúja játékba.

Két napja számoltunk be nektek arról, hogy az előrendelők számára már elérhetővé vált a Star Wars Battlefront II bétatesztje, ma délelőttől azonban már bárki kipróbálhatja a legújabb űrkalandot számítógépen, vagy a jelen generációs konzolokon.


A bétában mindenki lehetőséget kap arra, hogy három játékmódot is kipróbálhasson (Galactic Assault, Starfigher Assault és a Strike), amik egymástól eltérő élményekkel kecsegtetnek. Részt vehetünk a királyi hadsereg és a droidok küzdelmében, a jó öreg X-Wingekkel és TIE Fighterekkel hatalmas űrcsatákba keveredhetünk, valamint ellátogathatunk Maz Kanata kastélyába is. Ráadásul Darth Maul és Rey bőrébe is belebújhatunk, illetve önjelölt Han Soloként a Millenium Falcont is elvezethetjük.

Konzoltulajdonosként egyszerű dolgunk van, hiszen csak le kell töltenünk a játék kliensét - XBOX itt, PS4 itt, aztán már nyomathatjuk is, viszont PC-nél mielőtt nekiesnénk a letöltésnek, nézzük meg, hogy a számítógépünk mennyire felel meg a követelményeknek. 


Minimum gépigény

OS: 64-bites Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy Windows 10
CPU: AMD FX-6350, vagy Intel Core i5 6600K
RAM: 8GB
VGA: AMD Radeon HD 7850 2GB, vagy NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
DirectX: 11.0
HDD: 15GB

Ajánlott gépigény

OS: 64-bites Windows 10, vagy újabb
CPU: AMD FX 8350 Wraith, vagy Intel Core i7 6700, esetleg ezzel hasonló teljesítményű
RAM: 16GB RAM
VGA: AMD Radeon RX 480 4GB, vagy Nvidia GeForce GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1
HDD: 15GB


Ugyanakkor ne feledkezzetek meg a kihívásokról sem, amik teljesítéséért értékes jutalmakat kaphattok: 

Október 6. (péntek): Arcade Challenges
: három Arcade pályát kell teljesítened és legyőznöd 30 ellenfelet
Október 7. (szombat): Galactic Assault Challenges: le kell tolnod egy Galactic Assault küldetést, 20 ellenfelet legyőznöd Reinforcement egységeként, és mellé még a túlvilágra küldened minimum egy Reinforcement egységet, egy hőst, egy troopert és egy gonosztevőt
Október 8-9. (vasárnap-hétfő): Starfighter Assault Challenges: egy hős hajójába pattanva pusztíts el 5 löveget, 5 célpontot és mellé még szerezz 25 Saviour Kill Assistot

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!