Sergej jött, látott, győzött

Sergej jött, látott, győzött

A mindössze 15 éves tehetséget meghívták az FPL-be, az első meccse pedig három szóban: jött (lőtt?), látott, győzött.

Nemrég írtunk a jövő tehetségeiről, akik között bizony ott volt Jere "sergej" Salo is. Nemsokkal ezután érkezett a hír, miszerint a fiatal tehetség meghívást kapott a FACEIT Pro League-be. Hatalmas megtiszteltetés, hiszen rajta kívül mindössze egy hasonló korú van, ő pedig a szintén 15 éves David "frozen" Čerňanský. A meghívást el is fogadta a finn játékos, aki tegnap le is játszotta az első meccsét a ligában.

Ők lehetnek a jövő Major győztesei?

dan1 | 17/09/27 09:49 Nagyon sokan dédelgetnek olyan álmokat, hogy ők egyszer (e-)sportból fognak megélni, sztárok lesznek, és rajongás fogja körülölelni őket. Ezek az álmok nagyon sok esetben előbb-utóbb széttörnek, de vannak, akik viszont addig hajtják azokat, amíg meg be nem teljesítik azokat. Őket leginkább sztároknak hívjuk.

Az eredmény teljesen magáért beszél: 1.76-os KD-val végzett úgy, hogy olyan nevekkel volt együtt, mint Xyp9x, a híres streamer RandomRambo, kio és rallen. Ahhoz képest, hogy első meccs és még csak 15 éves, nem egy gyenge teljesítmény...

Ezek az eredmények után nem csodálkoznék, ha a 16. életéve betöltése után egy ennél is komolyabb csapat leszerződtetné a fiatalt, aki előtt fényes jövő állhat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: FACEIT

Kövess Minket!