Az OpTic megmutatja, hogyan nyerj meg egy full eco-t, csak USP-vel

Az OpTic-nak az sem akadály, ha csak USP-k vannak: azzal is tudnak büntetni az AK-k ellen.

Az ECO körök általában teljesen bukásra vannak ítélve: kényszerű rossz. Gyorsan túl kell lenni rajta, aztán lehet újra vásárolni -legalábbis sokak számára. Az OpTic új ötösének viszont nem, ők szép kis csapatjátékkal ebből is kihozzák a legjobbat.

Tegnap az ESL Pro League 6. szezonjának észak-amerikai csoportkörének egyik meccse, az OpTic - Liquid találkozó második pályája ment, a Train. Mivel az európai ötös bukta a második pisztolykört, így jött a jól megszokott eco tőlük. Ahelyett viszont, hogy gyorsan túlestek volna rajta, inkább szép játékkal megpróbálták megnyerni a kört. És sikerült. Csak USP-k, kevlár, gránátok nélkül. A kulcs nagyjából ott volt, hogy senki sem maradt egyedül, így egy T-re két CT jutott, akiknek így jóval könnyebb dolguk volt, még USP-vel is, majd néhány szép hátba lövéssel meg is nyerte a kört az OpTic úgy, hogy csak egy embert vesztettek.

Nagyon fontos volt ez fordulat, hiszen utána zsinórban öt kört is le tudtak hozni, a végén pedig 16:13-ra ezt a pályát is megnyerték. Átkozódhatott is a Team Liquid, hogy egy eco körön gyakorlatilag az egész pályájuk elúszott.

Ha esetleg ti kerülnétek eco körbe, akkor ti se rohanjatok be valahova eszetlenül, hanem próbáljatok minél több fegyvert ellőni, és a végén lehet, hogy még a kör is meglesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!