Ők már biztosan ott lesznek az IEM Oakland PUBG versenyén

Ők már biztosan ott lesznek az IEM Oakland PUBG versenyén

Négy csapatot már ismerünk abból a húszból, akik november 18-19-én szállnak harcba egymás ellen.

Négy csapatot ismerünk, azon tíz csapat közül, akik az IEM Oakland PUBG Invitational versenyen vesznek részt. Aki követte a Gamescom-ot, ismerősökkel fog találkozni az első négy meghívott között.

Az első gárda nem más, mint a Gamescom győztes Luminosity Gaming, ami Tyler "Ninja" Blevins vezetésével került a pódium legmagasabb szintjére, az ő csapattársai pedig: Hogne "Chipzy" Krogsæther, Justin "JP2" Pate és Cedrik "Drassel" Lessard.

A következő csapat sem ismeretlen a PUBG területén, szervezetileg pedig pláne, hiszen a TSM csapata lett a következő meghívott. A csapat játékosai a következők: Colton "Viss" Visser, Austin "SmaK" Haggett, a 11 killel solo meccs győztes Gary "BreaK" Marshall és Marius "aimPR" Ionita.

A harmadik invitált szervezet, a Gamescom versenyén negyedik helyen végző, nagyobb sikerek nélküli Liquid, akik végig jól játszottak, de végül sehol sem sikerült nyerniük. A Liquid játékosai: Oliver "Ollywood" Tell, Björn "Molnman" Jansson, Daniel "Hayz" Heaysman, és Keiron "Scoom" Prescott

Végül, de nem utolsó sorban a Noble Esports kapta a negyedik meghívást, akik a squad versenyen a dobogós helyezést értek el. A csapat tagjai a következők: Darren "DazFPS" Rourke, Kade "Edakulous" Borel, Nick "Interrogate" Raposo, and Mario "Boom" Tancon.

Az IEM Okland PUBG eseménye 200 ezer dolláros összdíjazással bír, és hat csapat van még hátra, akiknek küldenek még meghívót, további tíznek pedig kvalifikálnia kell magát a first person squad versenyre.

Az IEM Oakland november 18 és 19 között kerül megrendezésre az Oakland-i Oracle Arena-ban, ami az NBA egyik legerősebb klubjának a Golden State Warriorsnak az otthona.

Új csapatok is szerveződnek a versenyre, például a következő nagy szervezet, aki beszáll a buliba a Team Dignitas. Közleményükbe hangsúlyozták, hogy minden nagy eseményen ott szeretnének lenni, sőt már az IEM Oakland-en is harcba akar állni az új csapat, akinek a tagjai a következők: Peter "Suntouch" Logan, Florian "Liquidz" Bruyere, Martin "Spaikk" Benes, és Asger "Ziphon" Storgaard Hoffner.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!