Az elmúlt hét leghatékonyabb Legend paklijai

Az elmúlt hét leghatékonyabb Legend paklijai

A Rogue és Priest ámokfutása még mindig tart, viszont a Warlock is visszatért a Zoo változattal.

A pár héttel ezelőtt bevezetett nerfek teljesen megkavarták a Hearthstone metáját és a Druid rémuralmának is vége szakadt. Malfurion helyett új trónkövetelők léptek színre a Priest és a Rogue személyében, akik nem csak rettentő népszerűek, de pokolian hatékonyak is az egész ladderen.

Agro Priestel legend rank 23-ig -most akkor mi van?

Az egy dolog, hogy felbolydult a meta, de az Agro Priest már kimondva is érdekes. Simán lehet vele legendig menni, mert szinte senki nem számít rá.

Az aktuális szezon első hete már mögöttünk van, és ennek apropóján a HearthHead összegyűjtötte a legerősebb Legend paklikat. Nem meglepő módon leginkább az Aggro deckek dominálnak, és a sokak által vizionált Control meta mára úgy tűnik, hogy csak egy rövid fellángolás volt. Most térjünk is rá magukra az összeállításokra. 

Kranich Rank1 Aggro Rogue-ja


A pakli lelkét egyértelműen Prince Keleseth adja, amit ha sikerül korán kijátszanunk és a Shadowstep segítségével visszavennünk egyszer, vagy akár kétszer, legyőzhetetlenek lehetünk a létrán. Ez a változat most valamivel másabb, mint amiről korábban már írtunk nektek, mivel a Curator, illetve két darab Vicious Fledgling is helyet kapott benne. 

Hunterrace Legend1 Highlander Priestje


Shadowreaper Anduin valószínűleg az egyik legjobban sikerült Death Knight hőskártya a The Knights of the Frozen Throne kiegészítőben, mivel a már meglévő lapok remekül egészítik ki képességeit. Lyraból végtelen értéket tudunk szerezni, továbbá Prophet Velen buffja hatalmas burst sebzést tud eredményezni. Kazakus és Raza már csak hab a tortán, azonban vigyázat, a pakli több mint 18 ezer dustba kerül. 

Georgec nerf utáni Murloc Paladinja


Annak ellenére, hogy a Murloc Warleader most már nem ad plusz 1 életerőt a kis békaembereknek, a Murloc Paladin szinergiái tökéletesen működnek, és a pakli abszolút életképes maradt még Legendben is. A Frozen Throne-ból egyedül a Bonemare és a Righteous Protector került be az összeállításba a korábbiakhoz képest, mivel a meglévő kártyák már tökéletes szinergiát adnak az összeállításnak. 

Noblord Zoo Warlockja


Prince Keleseth nem csak a Rogue paklikban teljesít kiválóan, hanem a többi Class is felismerte erejét. Szegény Warlock nehéz időket élt át a Journey to Un'Goro kiegészítőt követően, azonban most a herceg és a Death Knight hőskártya újra sikeressé teszi Gul'dant. Amint látjátok, a pakliban mindenféle lény megtalálható, és leginkább az agresszív játékstílus kell a győzelem eléréséhez. 

Zanananananan Legend1 Jade Druidja


Az Innervate már csak egy egyszerű Coin, és a Spreading Plague is egy manával többe kerül, szóval Malfurion számára új stratégiát kellett kidolgozni. A klasszikus Jade lapok és a Malfurion the Pestilenten kívül ebbe az összeállításba bekerült Medivh, the Guardian is, akit egy Kun the forgotten King után érdemes a leginkább kijátszani. Az öreg varázslóból kapott Ateish-sel a birtokunkban már jöhet is az Ultimate Infestation, ami nem csak megoldja a legtöbb problémánkat, de a kombinációnak köszönhetően kapunk egy hatalmas lényt is a pástra. 

Ezek lettek volna tehát az elmúlt hét legerősebb Hearthstone paklijai a HearthHead oldala szerint. Nektek melyik jön be leginkább?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!