Lehet, hogy megvan a brazil tékozló trió új csapata

Lehet, hogy megvan a brazil tékozló trió új csapata

kNgV, LUCAS1 és HEN1 az egyik legtöbb befektetéssel rendelkező csapat tagja lehet.

Ha a borítókép nem lenne árulkodó, akkor mondunk még egy nevet is: Rick Fox. Az ex-kosárlabda játékos, színész, vállalkozó és befektető pár éve hatalmas fába vágta a fejszéjét, amikor megalapította az Echo Fox csapatát. LoL-ban régóta bent vannak az NA LCS-ben, és nagyobb eredményeiket csak a szerencsétlenség akadályozta meg. A CS:GO csapatuk utoljára 2016 novemberében játszott a Tyloo ellen, ahol ki is kaptak, ezután ketten a TSM-be, ketten pedig a Splyce-ba mentek, az öreg fREAKAZOiD maradt egyedül. Most fordulhat a kocka, hiszen egyre valószínűbb, hogy a trió az Echo Fox-ban fogja folytatni.

Ez nem egy hatalmas dolog, de amikor egy szervezet általában bekövet egy játékost, az annak az előszele, hogy megpróbálják leigazolni. A trió mindenféleképpen együtt akar maradni, és LUCAS1 is kitweetelte azt, hogy már megvan az új csapata.

Rick Fox egy elképesztően jó főnök, aki szigorú, és van pénze is. Innentől már csak azon fog múlni az egész, hogy kNgV, LUCAS1 és HEN1 tudja-e türtőztetni magát, és a kicsapongásokat, vagy véletlen elalvásokat a minimumra tudják-e csökkenteni. Ha a hírek igazak, és tényleg az Echo Fox-ban folytatják a srácok, akkor őket láthatjuk a következő Major-ön, hiszen az a szervezet kapja meg a jogot, akinél több játékos van az eredeti ötösből, -ez pedig biztos, hogy imponál Rick Foxnak.

A srácok csapattársai még kérdőjelesek, de akár fnx, akár az Echo Fox jelenlegi egyetlen játékosa, fREAKAZOiD jöhet melléjük, -bár utóbbi nem valószínű, hiszen így nem tudnának teljesen portugálul kommunikálni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!