Hirdetés

Elképesztő formában a C9, a fnatic már megint kiesett -ELEAGUE Premier

Nagyban zajlik az ELEAGUE Premier rájátszása, ahol láttunk egészen sima meccseket, viszont voltak nagyon necces összecsapások is.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán kezdetét vette az ELEAGUE rájátszása is, ahol nagyon kemény párosításokat kaptunk. Az 1 millió dolláros verseny Atlantában került megrendezésre, az ELEAGUE stúdiójában.

Elképesztő párosításokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

Hamarosan véget ér az ELEAGUE Premier csoportköre; kiderült, hogy ki kivel játszhat a rájátszásban.

FaZe 2:0 EnVyUs

Az első mérkőzés egyből egy nagyágyú volt, ugyanis FaZe csapott össze az EnVyUs csapatával. Az első pálya Nuke volt, amit a franciák választottak. Az első játékrészben egészen kiegyenlített volt a küzdelem, szinte felváltva hozták a köröket a csapatok, majd a félidő vége 8-7 lett az FaZe javára. Viszont a fordulás után már ezerszer jobban kezdtek GuardiaN-ék, ugyanis egyből 7 kört hoztak egyhuzamban, amivel meg is szerezték a meccspontot. Ezt követően még tudott hozni 5 kört a francia alakulat, de ez már nem volt elég, így a végeredmény 16-12 a FaZe javára.

Következett a második pálya, amit ha megnyer a FaZe, akkor már az elődöntőben vannak. Az általuk választott pálya Overpass volt, ahol a védekező oldalon kezdtek. Az EnVy könnyen rájött, hogy ez a védelem szinte áttörhetetlen, nem találtak fogást az ellenfelükön. Egészen elképesztő 13-2-es félidőt hoztak olof-ék, a második játékrészben pedig sok dolguk nem volt. Simán hoztak három kört, amivel beállították a 16-3-as végeredményt, és így ők voltak az első csapat, akik továbbléptek.

North 2:0 Heroic

Ezen az ágon a másik mérkőzésen, a dán El Clásico-t láthattuk, ugyanis az ország két legerősebb csapata küzdött meg egymással. A Heroic első választása Overpass volt, viszont közel sem tűnt úgy, hogy ez az ő pályájuk lett volna. Az első félidőben sokkal jobban játszott a North, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis 10-5-el fordultak. A támadó oldalon sem nagyon talált ellenszert a Heroic, és csak kettő kört hoztak, míg a North hatot, így a végeredmény 16-7 lett.

A következő pálya Mirage volt. Cajunb-ék, most a T oldalon kezdtek, viszont itt sem keltettek csalódást, ugyanis néhány elbukott kör után magabiztosan hozták az első félidőt 9-6-ra. Itt sem kellett különösebben megerőltetniük magukat, hiszen a védekező oldalon még könnyebb dolguk volt, a végeredmény itt is 16-7 lett.

Cloud9 2:0 G2

Egy igazi rangadóra számítottunk, ugyanis a C9 mostanában nagyon erős, viszont a G2-ra sem lehet panaszunk. Amióta a C9 két játékost is cserélt, sokkal jobbak lettek, láthatóan jót tett nekik ez a vérfrissítés. Az első pálya Cobble volt, aminek az első félidejében elég kiélezett volt a küzdelem, de végül 9-6-ra a franciák tudták elhozni a játékrészt. Ezzel szemben támadó oldalból sokkal jobban felkészült a C9, és szinte esélyt sem adtak a G2-nak, akik nem tudták levédekezni az amerikaiak támadásait. Szinte majdnem 10 kört hoztak egyhuzamban, amivel beállították a 16-12-es végeredményt. 

A következő pálya Mirage volt, aminek az első félideje kísértetiesen hasonlított az előző pályáéhoz. Szinte végig ment az adok-kapok, de végül a G2 került ki győztesen belőle. A második félidőben megint magára talált a C9, lehet hogy ez egy előre kidolgozott taktika? Altatják az ellenfelet, majd hirtelen olyan köröket hívnak, amire nem tud reagálni a másik csapat. Itt is ez történt, hiszen most a védekezésük tűnt áttörhetetlennek, ugyanis a franciák csak egyszer jártak sikerrel. Itt is magabiztosan játszott a C9; a végeredmény 16-7 lett, és ezzel bejutottak az elődöntőbe.

A C9 legnagyobb pechjére egyből ez a meccs után játszották az EPICENTER Wild Card kvalifikációba jutás döntőjét a Liquid ellen, ahol valószínű már nagyon fáradtak voltak, mert kikaptak 2-0-ra. Érthetően inkább a LAN versenyre koncentrálnak (–de komolyan; mi ez a szervezés?–).

Astralis 2:0 fnatic

Itt is egy gigászi csatára számítottunk, -viszont ez is elmaradt. Az első pálya a svédek választása volt: Train. Az első félidőben szinte szóhoz sem jutottak JW-ék, ugyanis dupreeh vezetésével az Astralis esélyt sem adott a fnatic-nak és 12-3-ra megnyerték az első félidőt. A második játékrészben még próbált visszajönni a fnatic, de csak kettő kört tudtak hozni, ami semmire nem volt elég, és az első pálya 16-6-ra az Astralisé volt. 

A dánok választása Overpass volt, ami már egy fokkal szorosabbra sikerült. Az elején itt is sikerült elhúzniuk dev1ce-éknak 6-2-re, viszont innen még összekapta magát a svéd ötös, és az első félidő végeredménye 9-6 lett a dánoknak. A második pisztolykört is elhozta az Astralis, meg persze az utána következő iskolaköröket is, így 12-6-ra növelték az előnyüket. Ezt követően még egy mágikus csapásra magához tért a fnatic és 13-12-re feljöttek, de ezután már nem találtak fogást az ellenfelükön: az Astralis jutott az elődöntőbe.

Ma már kezdődnek is az elődöntők:

  • Cloud9 vs. Astralis (20.00)
  • FaZe vs. North (23.30)

Nagyon érdekes párosítások ezek, és nagyon izgalmas mérkőzésekre lehet számítani. A C9 és az Astralis összecsapásán nemigen van papírforma; mind a kettő csapat rendkívül erős. A FaZe és a North meccsen pedig a FaZe a kiemelt, őket várjuk győztesnek, de aztán az is lehet, hogy a North meglep majd minket.

Ti mit gondoltok, ki fogja a végén a magasba emelni a trófeát?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?