Hirdetés

Így kell rövidet molózni Dust 2-n, CT kezdőről! -videó

Érdekes bugot találtak a felújított Dust 2-n. Valve, tudod mit kell tenned...!

Hirdetés

Nagyon sokan próbálgatják most az új Dust 2-t. Az elmúlt másfél napban, mióta játszható, millió egy videó került már fel a CS:GO redditre, ahol füst tutorialoktól a vicces dolgokon át a bugokig minden előfordult. A tegnapi összehasonlító cikkünkben már kiemeltünk egy-kettőt, volt közte gamebreaking is ("B" lerakón a wh-spot), de azért ennyire undorító egyik sem volt, mint ez a molotov hiba.

Így változott meg Dust 2

Ma hajnalban napvilágot látott a felújított Dust 2, amely lehengerlő látványa ellenére nagy játékmechanikai változáson nem ment keresztül az elmúlt fél év során. Azonban azok a kis különbségek, melyek az előző változathoz képest történtek, együttesen már igenis befolyásolják majd a pálya működését és a rajta folyó játékot.

Ugyanis egy bugnak köszönhetően CT kezdőről a plafonba tudunk dobni egy gyújtógránátot úgy, hogy az röviden ne látszódjon, de sebezze az ott lévő játékosokat. Gondoljatok csak bele, mi történik, ha a társak infózzák, hogy jönni fognak a T-k röviden, a középről/B-ről érkező CT meg teljes fedezékben belevágja ezt a molót a falba...?

Szerencsére még csak Béta állapotban játszható a pálya, így komolyabb gondot nem jelent a hiba, -még. Örülünk neki, hogy nem a végleges kiadás után derült ez ki, mert az viszont nagyon nagy balhét generált volna. Így pedig, remélhetőleg, csak egy pár napos fejezet lesz a CS:GO történetében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?