Már 10 millióan nyúzzák a Fortnite-ot!

Már 10 millióan nyúzzák a Fortnite-ot!

A két hete megjelent Battle Royale mód nem várt sikert hozott az Epic-nek.

Vasárnap írtunk arról, hogy a Fortnite már 7 millió játékost szedett össze, többek között a Battle Royale megjelenésének köszönhetően. Az egyelőre korai hozzáférésű játék free-to-play kiegészítője a PUBG farvizén evezve egészen nagy sikert hozott. Azonban ezalatt a pár nap alatt sem állt meg a letöltések száma, sőt! Az előző hírünk óta, vagyis 3 nap alatt sikerült eljutni a 10 milliós álomhatárig, az Epic tegnapi közleménye szerint.

Már 7 millió játékosnál jár a Fortnite!

A PUBG-ról koppintott mód alaposan megdobta a játékosbázist.

A további növekedés remek hír nemcsak a fejlesztőknek és a kiadónak, hanem nekünk is, hiszen úgy tűnik, a PUBG egy valódi kihívót kapott a Fortnite-tal. Tegyük hozzá; ebben sokat segít az ingyenes hozzáférés is, hiszen az alapjáték a végleges megjelenésig fizetős, valamint a konkurencia sem adja magát ennyire olcsón (29.99 euró a PUBG).

Forrás: PC Gamer

Egyébként a mód sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy hétfőn 3.7 millióan játszottak vele 24 óra alatt. Bár a Bluehole-osok, akik annyira nem dobták hanyatt magukat a játéktól sem szomorkodhatnak: Náluk a hét híre az volt, hogy elérték egyidejű játékosszámban a két milliót, ami abszolút Steam rekordnak számít!

A nagy siker miatt most kaptunk egy infografikát, melyen néhány érdekes információt olvashatunk a Fortnite eddigi alakulásáról. De mielőtt ennek nekiesnétek, érdemes tudni róla, hogy mit hoz a mai frissítés! Ugyanis végre bekerül a BattleEye, mely a csalók felderítésére és száműzésére lesz hivatott. Ezen kívül jöttek balance-ok a fegyverekhez, és rengeteg apró finomság, a teljes lista elérhető ebben a posztban.

Borítókép: hardmode

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!