Már 7 millió játékosnál jár a Fortnite!

Már 7 millió játékosnál jár a Fortnite!

A PUBG-ról koppintott mód alaposan megdobta a játékosbázist.

Még augusztusban írtunk nektek arról, hogy megérkezett a legújabb őrületnek számító Fortnite, ami ugyan free to play játéknak készül, de a jelenlegi, korai hozzáférésű változatáért még fizetnünk kell. Szeptemberben jött a hír, hogy egy, nem titkoltan a PUBG ihlette mód is bekerül a játékba, amin a Bluehole értelemszerűen kiakadt, viszont már a bevezetés első napján 1 millió játékost hozott az Epic-nek. A legújabb híresztelések szerint viszont már több mint 7 millióan játsszák a Fortnite-ot, ami leginkább az amúgy vitatott és ingyenesen tolható módnak is köszönhető. 


Az Epic Games twitteren osztotta meg a nagyérdeművel, hogy már elérték a 7 milliós álomhatárt, amit az elkövetkező időszakban biztosan túl fognak szárnyalni, ha ilyen ütemben növekszik a játék népszerűsége. A Battle Royale mód megjelentetése nagyon jó –bár egyben megkérdőjelezhető– húzás volt tőlük, hiszen a trendet meglovagolva rengeteg játékost csábíthattak magukhoz, akik az alapjáték megvásárlása nélkül, gyakorlatilag ingyen játszhatnak a saját PUBG-klónjukkal. 

A jó hírhez egy új frissítés is dukált, ami a legtöbb régióban lehetővé teszi, hogy két játékos összeálljon, és Duót alkotva kalandozzon a játékban. Közben visszakerültek a Supply Dropok is, a PvP rendszer finomhangolva lett és az Epic bejelentette, hogy milyen változtatásokat szeretnének tenni a közeljövőben.

Egyelőre jó pár fegyver van, amivel nem elégedettek –különösen igaz ez az Assault Rifle-ökre és az SMG-kre–, úgyhogy ezeket erősíteni fogják, illetve javításra kerülnek a játékon belüli célzási lehetőségek, hogy a Battle Royale még jobb kompetitív élményt nyújthasson.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!