A Fortnite vitatott Battle Royale módja 1 millió játékost hozott

A Fortnite vitatott Battle Royale módja 1 millió játékost hozott

Kérdés, hogy a jövőben is így fog-e növekedni, valamint, hogy mit szól hozzá a PUBG-ért felelős Bluehole?

Még augusztusban mutattuk be nektek az Epic Games legújabb üdvöskéjének számító Fortnite-ot, ami ugyan csak korai hozzáférésű változatban érhető el, de már most is rengeteg örömteli percet tud okozni. Ezt tovább kívánja bővíteni a nemrég belengetett Battle Royale mód, amin a Bluehole teljesen kiakadt, hiszen nem titkoltan a játékukat, a PUBG-ot másolja. 


A Fortnite rajongói azonban nem zavartatták magukat, és már a mód megjelenésének első napján több mint 1 millió játékos próbálta ki a legújabb szerzeményt. Persze, ettől még nem szabad azt gondolnunk, hogy a PUBG-gal könnyedén vetekedhetne a Fortnite "újítása", mivel a készítők itt csak másolták az amúgy nagyszerű alapötletet, ami még ki tudja, hogy meddig fog fejlődni. 

Ami viszont komoly fegyvertény, hogy a Fortnite Battle Royale módjához nincs szükség az alapjátékra, és teljes mértékben ingyenesen lehet vele játszani, míg ugye a PUBG-ért 30 eurót kell leszurkolnunk. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy előbbi a PC mellett a jelen generációs konzolokra is elérhető.

Kövess Minket!