Hirdetés

A Valve az egész Dust2-t lemodellezte Source 2 motorral

Úgy néz ki, hogy nagyon lassan, de egyre közelebbinek tűnik a Source 2.

Hirdetés

Ahogy az új Dust 2 megérkezett, mindenki megpróbálta körbe járni (–köztük mi is–), és bugot, easter egget, no meg változásokat kerestek.

Így változott meg Dust 

Ma hajnalban napvilágot látott a felújított Dust 2, mely lehengerlő látványa ellenére nagy játékmechanikai változáson nem ment keresztül az elmúlt fél év során. Azonban azok a kis különbségek, melyek az előző változathoz képest történtek, együttesen már igenis befolyásolják majd a pálya működését, és a rajta folyó játékot.

Vannak viszont olyan játékosok, akik talán mentek egy kört a pályán, de maguk a fájlok sokkal jobban érdekelték őket. Ezek után nem kellett sok idő ahhoz, hogy valaki valami érdekeset találjon. "TanookiSuit3" (egy Reddit felhasználó), miután kutatott a fájlokban, rájött, hogy a legtöbb modell fájl az “s2” előtagot kapta meg, ami a Source 2 motor előjele.

Ha ez nem lenne elég, megnézte azokat összesítve, és kijött az egész Dust 2 textúrája, ami számunkra azt jelenti; hogy lemodellezték Source 2 motorral az egész pályát. Szóval lassan, de kezdünk közeledni a váltáshoz, ami ebben az évben már szinte lehetetlen, de jövőre nagyon is reális.

Érdemes észben tartani, hogy sosem fogunk egy nap arra kelni, hogy: tessék srácok itt a Source 2, hiszen Gaben is elmondta, nem lesz teljes váltás, csak szépen lassan cserélnek mindenhol, ahol előnye származik belőle a pályának.

Reméljük azért minél hamarabb változtatnak, ahol kell, és jövőre egy sokkal jobb CS:GO-t játszhatnak a mezei játékosok és a profik egyaránt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: www.youtube.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?