Nagyon szoros elődöntők után már alig várjuk a döntőt! -ELEAGUE Premier

Nagyon szoros elődöntők után már alig várjuk a döntőt! -ELEAGUE Premier

Lezajlottak az elődöntők is, és nem maradtunk izgalmak nélkül.

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a Cloud9, az Astralis, a FaZe és a North jutott be az ELEAGUE Premier elődöntőjébe. Mára viszont már ezeken a meccseken is túl vagyunk, így már alig várhatjuk a döntőt.

Elképesztő formában a C9, a fnatic már megint kiesett -ELEAGUE Premier

damilosK | 17/10/12 11:30 A tegnapi nap folyamán kezdetét vette az ELEAGUE rájátszása is, ahol nagyon kemény párosításokat kaptunk. Az 1 millió dolláros verseny Atlantában került megrendezésre, az ELEAGUE stúdiójában. Hamarosan véget ér az ELEAGUE Premier csoportköre; kiderült, hogy ki kivel játszhat a rájátszásban.

Cloud9 1:2 Astralis (16:12; 14:16; 4:16)

Az első pálya, Mirage volt, amit az észak-amerikaiak választottak. Meg is látszott, hogy ez a C9 pályája, ugyanis a támadó oldalból nagyon felkészültek. 9-2-re simán eltudtak húzni, utána még összekapartak három kört a dánok, de végül 10-5 lett az első félidő vége. Az Astralis 12-5-nél talált magára, amikor is sikerült feljönniük 12-9-re, viszont itt megálljt parancsolt a C9 és három kört zsinórban hoztak, amivel a meccsponthoz értek. Itt még próbálkozott az Astralis, de ez csak annyira volt elég, hogy szépítsék a végeredményt, ugyanis az első pályát a C9 nyerte 16-12-re.

A második körben már a dánok választották, ami Overpass volt. Kiélezett volt a küzdelem az első félidőben, ugyanis mind a két csapat körülbelül ugyanazt a szintet képviselte. A C9-ből autimatic emelkedett ki toronymagasan, és neki köszönhetően tudtak több kört is hozni. Az első félidő 8-7 lett a dánok javára. A második játékrészt sokkal jobban kezdte a C9 és már nagyon közel jártak a döntőbe jutáshoz, amikor az Astralis feltámadt. 14-10-nél mondták azt, hogy elég volt, és 6 kört egymás után hozva, hátrányból megnyerték a mérkőzést.

A mindent eldöntő pálya Inferno lett. Kettő elég szoros map után már elég fáradtak voltak a csapatok, de ez a C9-en látszott meg jobban. Az első félidőben szinte lemosták a dánok a pályáról az ellenfelüket, akik csak egyetlen egy kört tudtak hozni, így már az első játékrészt követően a zsebében érezhette a továbbjutást az Astralis. A második félidőben már sok mindent nem kellett csinálniuk, hoztak két kört és beállították a végeredményt, 16-4.

FaZe 2:0 North (16:12; 16:10)

A mostanában remek formában játszó FaZe a feltörekvő dánok ellen küzdött meg a döntőbejutásért. Az első mapet a North választotta, ami Mirage volt. Itt sokkal jobban kezdték a meccset, ugyanis az első félidőt 9-6-ra eltudták hozni. A második félidőben a CT oldalon nem tűnt betonbiztosnak a védelmük, amit könnyedén kihasználtak olofék. Alig találtak ellenszert a FaZe támadásaira, akik 10 kört nagyon simán hoztak el, és így magabiztos második félidővel meg is nyerték az első pályát.

Érkezett Inferno, amelyet a FaZe választott. Az első félidő itt sem alakult másképp, mint az első mapen, annyiban változott a helyzet, hogy most GuardiaN és csapata nyerte ezt meg, 9-6-ra. A második félidő elején még partiban volt a North, egészen 11-9-ig, viszont itt a FaZe úgy döntött, hogy be kívánja fejezni a mérkőzést, és elhúztak 14-9-ig. Itt még talált egy kört a dán ötös, viszont ez semmire sem volt elég, ezt a pályát is megnyerte a FaZe.

Így tehát megvan a két döntős csapatunk a dán Astralis és a FaZe személyében. Két bitang erős csapatról van szó, úgyhogy elég izgalmas és szoros döntőt várunk.

A mérkőzés európai idő szerint, hajnali 4-kor kezdődik

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!