A FaZe elképesztő comeback-kel győzte le a dánokat az ELEAGUE Premier döntőjében

A FaZe elképesztő comeback-kel győzte le a dánokat az ELEAGUE Premier döntőjében

Véget ért az ELEAGUE Premier, és érvényesült a papírforma a döntőben is.

Összevásárolt szupercsapat, valamint a tavalyi év végén, 2017 elején az egész szcénát uraló dánok FaZe vs. Astralis meccset rendeztek az ELEAGUE premier döntőjében, ahol elképesztő hátrányt ledolgozva, továbbra is őrzi LAN-os veretlenségi sorozatát a FaZe. 

Nagyon szoros elődöntők után már alig várjuk a döntőt! -ELEAGUE Premier

damilosK | 17/10/13 17:20 Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a Cloud9, az Astralis, a FaZe és a North jutott be az ELEAGUE Premier elődöntőjébe. Mára viszont már ezeken a meccseken is túl vagyunk, így már alig várhatjuk a döntőt. damilosK | 17/10/12 11:30 A tegnapi nap folyamán kezdetét vette az ELEAGUE rájátszása is, ahol nagyon kemény párosításokat kaptunk.

Magyar idő szerint hajnali 4 órakor ütköztek meg a felek. Az első pályát GuardiaN-ék választották, ami Cache lett, de hiába a FaZe pick, úgy játszott rajta az Astralis, mintha hazai pályán lennének. 4-3-ig még képben volt a FaZe, viszont onnantól esélyük sem volt; le lettek mosva a pályáról. A dánok nagyon könnyedén; 12-3-ra nyerték meg az első félidőt. 

A csavar csak ezután érkezett, ugyanis a FaZe, világklasszis módjára, fel tudott állni innen is. 12-6-nál még hozott egy kört az Astralis, viszont onnantól teljesen elvesztek. Mikor már a FaZe járt meccspontnál; 13-15-nél, akkor találtak még egy pontot azzal a reménnyel, hogy hátha kitudják húzni hosszabbításra. Nos, ez nem sikerült, így végül a semmiből felálló FaZe nyerte meg a döntő első pályáját.

Következett a dánok által választott pálya, Overpass, ahol pont fordított volt a forgatókönyv: az Astralis választás ellenére rain-ék domináltak, ez a félidő is 12-3 lett, csak az éppen előnyben levő csapat számára, innentől pedig már nem engedték ki a gyeplőt. Próbált visszajönni a dán ötös, viszont ez csak 12-6-ig volt elég, utána már csak egyszer találtak fogást az ellenfél csapatán. A végeredmény 16-7 lett, ezzel összesítésben 2-0-ra nyert a FaZe csapata, így ők nyerték meg az idei ELEAGUE Premiert.

A verseny MVP-je a FaZe csapatából rain lett. Nagyon is megérdemelten, ugyanis a döntőben 1.39-es értékelése volt, valamint 94.7-es ADR-je. A meccs után azt nyilatkozta, hogy végre azt érzi, hogy megtalálta a helyét a csapaton belül is. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!