Ezt kérnétek a Valve-tól Ti!

Ezt kérnétek a Valve-tól Ti!

Rengetegen szavaztatok a tegnapi kérdésünkre, íme az eredmények!

A tegnapi napon szavazást hirdettünk, hogy kiderítsük: mi lenne az az egyetlen dolog, amit Lord Gabentől kérnétek a CS:GO-ba. Rengetegen, egészen pontosan 1703-an szavaztatok a kérdőívünkben. Nézzük is, hogy mit szeretnétek a Valve-tól!

Szavazás: Ha lehetne egy kívánságod a CS:GO kapcsán, mint kívánnál a Valve-tól?

Ha holnap kiállna Gaben és azt mondaná, hogy egy dolgot megcsinál a CS:GO-ban, ti mit kérnétek tőle?

Talán nem is akkora meglepetés, hogy a felsorolt opciók közül a "Normális VAC, kevesebb csaló" nyert, méghozzá igen nagy előnnyel, 1105 szavazattal (64,9%). Emellett egyetlen választási lehetőség tudott még labdába rúgni, a "128 tickes szerver" a maga 347 voksával (20,4%). A maradék 5 opció pedig együttesen osztozik 251-en (14,7%), pedig itt is vannak finomságok, mint pl. a kevesebb bug vagy a miniversenyek, ami egy érdekes újítás lehetne a játékban, ám úgy tűnik nem győzött meg benneteket.

Amint belefutunk Gaben bácsiba szólunk neki, hogy csinálja meg a VAC-ot minél hamarabb! Addig is, köszönjük a részvételt mindenkinek. Nap mint nap látjuk, hogy a csalás komoly probléma a játékban (elég csak a Minorokra gondolni -a szerk.) így megértjük az igényeteket ennek a javítására. Bárcsak a Valve is megértené... Látjuk, hogy próbálkoznak, hiszen az elmúlt hónapok alatt millió feletti játékost dobott ki a VAC, de valahogy mégsem javult a helyzet. Csak remélni tudjuk, hogy minél hamarabb fellép a csalás ellen a Valve, lehetőleg a legkeményebb és legigazságosabb módon, a tiszta játék érdekében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!