Szavazás: Ha lehetne egy kívánságod a CS:GO kapcsán, mint kívánnál a Valve-tól?

Ha holnap kiállna Gaben és azt mondaná, egy dolgot megcsinál a CS:GO-ban, ti mit kérnétek tőle?

A jó öreg CS:GO. Szeretjük mert néhányunk életének meghatározó része, ahogy esténként, hétvégénként felmegyünk mm-ezni a haverokkal, másszuk a létrát vért izzadva, hogy végül kiüssük a globált. És utáljuk, mert tele van anyázó, tiltelő külföldiekkel, tele van csalókkal, sok a bug, meg amúgy a Valve-ot se érdekli az egész, és különben is, 2017-ben már a PUBG a menő.

Na de mi lenne, ha a mindenható Gaben holnap kiállna és azt mondaná a magyaroknak, szavazzatok, és az alapján teljesítem egy –de csakis egy(!)– kívánságotokat a játékkal kapcsolatban! Mit kívánnátok?

Íme néhány gondolatot ennek kapcsán.

128 tickes szerver

A kínaiak örülnek, mert ők alapból ezt kapják, de tök jó lenne, ha mi sem 64-eseken szenvednénk, hanem végre 128-asokon oszhatnánk a fejeseket, nem igaz? Ennek a lényege, hogy a játék másodpercenként 128 alkalommal "kommunikál" a szerverrel. Folyékonyabb játék, pontosabb mozgás, pontosabb lövések, minden szép és jó (lenne)! 

Normális VAC, kevesebb csaló

Az öreg Valve Anticheat már hónapok óta izzad azzal, hogy kivágja a csalókat, egész nyáron rekordot-rekordra halmozott, és mégis; a csalók mintha nem fogynának. Vajon egy rendes anticheat megoldaná a dolgot? Ha 100%-osan nem is biztos, hogy lényegesen kevesebb cheaterrel találkoznánk meccs közben, ami már pozitív élményt jelentene minden CS:GO rajongó számára!

Új versenymap

Mindig csak ugyanazon a néhány mapon csapatjuk, max akkor játszunk máson, ha jön egy új Operation. Nem több versenypálya kéne, hanem csak a meglévőket rotálni gyakrabban. Ez egy vérfrissítő dolog lenne, a profik pedig izzadhatnának, hogy a jelenlegi 7-8 pálya mellé megtanuljanak még néhányat! Ha ők nem is, mi, átlag playerek: tuti jól járnánk!

Kevesebb bug

Az örök rémálom, épp itt egy guggolós bug, ami úgy tűnik, már évek óta bent van a játékban, mégse tett senki ellene semmit. És nem ez az egyetlen, ott van pl. a füst-moló bug, egy csomó glitch, amiket csak toldoz-foltoz a Valve. Mennyivel jobb lenne a játék, ha ezek a hibák nem lennének!

Meccs csak magyarok ellen

Ez a koncepció már felmerült korábbanmi lenne, ha nemzetiség szerint –pl. ha mi úgy döntenénk, akkor csak magyarok ellen– játszhatnánk. Az ötlet klafa, az érdeklődés is nagy rá, ettől függetlenül, a Valve-nak nem érdeke, hogy ilyenekkel foglalkozzon. De hát ha már ott lenne az az egyetlen kívánság, miért ne? Jobban élveznénk tőle a játékot, az biztos.

Miniversenyek a játékon belül

Ugye milyen király lenne, ha akár 1v1, akár 2v2, akár 5v5 minibajnokságok lennének hétvégente? Nem kell komoly dologra gondolni, 2-4-8 játékos vagy csapat, 2-3 órás verseny, pár skinért ajándékba. Önmagától szerveződik, alulról, a közösség bedobja, amije van, kvázi "fogadjunk ebben a skinben, hogy nem győzöl le", -aztán mehet is a banzáj!

Még több, még jobb, még szebb, még drágább skinek

Unod már a meglévő skineket? Állandóan csak a Dragon Lore? Más miért nem lehet ilyen menő, ilyen drága? Pedig a műhelyben van egy csomó szép. Felpörgetné a játékban való kereskedést, ha még több skint, még több ládát dobnának ki? Többet játszanátok CS:GO-t, ha több láda esne?

És akkor most ti jöttök, szavazzatok, ha a fentiek közül csak egyet választhattok, melyik lenne az? Jól gondoljátok meg!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!