Népszerű, mégsem megszokott ladder paklik az elmúlt hétből

Jó látni, hogy az aktuális metán kívül a játékosok kísérleteznek más összeállításokkal is. 

A jelenlegi Hearthstone metát abszolút uralja a Prince Keleseth-re épülő Tempo Rogue és a különösen drága Razakus Priest. Előző héten már bemutattuk nektek a leghatékonyabb Legend paklikat; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Az elmúlt hét leghatékonyabb Legend paklijai

Sensevida | 17/10/09 13:08 A pár héttel ezelőtt bevezetett nerfek teljesen megkavarták a Hearthstone metáját és a Druid rémuralmának is vége szakadt. Malfurion helyett új trónkövetelők léptek színre a Priest és a Rogue személyében, akik nem csak rettentő népszerűek, de pokolian hatékonyak is az egész ladderen.

A Hearthpwn most közzétette az elmúlt hét legnépszerűbb Standard összeállításait és meglepően tapasztaltuk, hogy a többi Class is képviselteti magát a listában. A változatosság kedvéért kiválogattunk a listából 5 nem megszokott paklit, amit mindenféleképpen szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. 

StanCifka Handbuff Paladin-ja

Prince Keleseth ebben a pakliban is képviselteti magát, és kiegészítésül a klasszikus paladin buff mechanizmusok is szerepelnek benne, mint a Smuggler's Run, Grimestreet Enforcer, vagy a Spikeridget Steed. Ha szeretnétek ezzel az összeállítással játszani, készüljetek fel, ugyanis a pakli ára több mint 12 ezer dust és 5 Legendary lapot tartalmaz. 

Control Demon Warlock

Gul'dan mostanában elég jól teljesít, különösen a Zoo verzióval, szóval a játékosok kezdik újra felfedezni az öreg boszorkánymester lehetőségeit. Ennek köszönhető a fenti Control Demon verzió is, ami a 7800 dustos költségével és a csupán 3 Legendary kártyával viszonylag olcsónak számít. A győzelmet a rengeteg démon és Bloodreaver Gul'dan garantálja, aki színre lépésével visszahozza az elesett szörnyeinket.

JHUS Gyors Prince Hunter-je

A herceg lassacskán már minden class-nál megjelenik, és ez alól a Hunter sem lehet kivétel. JHUS face verziója 9000 dustba kerül, három Legendary-t tartalmaz és egyetlen dologra épít, rövid idő alatt minél többet akar sebezni az ellenfél arcára. Keleseth-en és Deathstalker Rexxaron kívül az összeállítás egy kis kalóz csomaggal is meg van bolondítva, továbbá a két Bittertide Hydra és Leeroy Jenkins gondoskodik a viszonylag olcsó, mégis hatékony sebzésről.

Elemental Shaman

A Journey to Un'Goro kiegészítőben bevezetett Elemental típusú kártyákra épülő paklik eddig nem nagyon váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, azonban most a nerfek és metaváltozások miatt, a Shaman talán ki tudja használni a kártyák szinergiáiban rejlő lehetőségeket. Az összeállítás költsége csupán 7720 dust, amit olcsóbbá is tehettek Thalnos kihagyásával, Kalimos és Aya viszont kulcsfontosságú, szóval ne sajnáljatok rájuk költeni, ha szeretnétek ezzel a paklival játszani. A készítő egyébként 30/4 statisztikával ment le Rank15-ről Rank5-ig, szóval a siker garantált. 

Green Rogue

Jó látni, hogy a Tempo Rogue-on túl is van élet, és a pakli készítője is kiemeli, hogy inkább szeret offmeta összeállításokkal játszani. A deck viszont nem olcsó, mivel több mint tízezer dustba kerül, és összesen 5 Legendary lapot tartalmaz. A Jade mechanikákon kívül helyet kapott benne az öreg Edwin és Valeera the Hollow is, akivel plusz egy kört túl tudtok élni, ha szorult helyzetbe kerülnétek. 

Ezek lettek volna tehát a Hearthpwn nem megszokott, mégis népszerű paklijai az elmúlt hétből. Nektek melyik tetszik leginkább?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!