A HR és a NiP is kiesett a Minor kvalifikáción!

Meglepetés eredmények születtek tegnap, a papírforma teljesen felborult az európai Minor kvalifikáción.

Furcsa európai kvalit élhettünk meg tegnap, hiszen teljesen borult a papírforma. A HR összesen egy meccset nyert meg, azt is az ellen a PRIDE ellen, aki végül bekerült a top nyolcba. A NiP-nek már sikerült két meccset is elhoznia, de ez még mindig édes kevés volt a továbbjutáshoz. Így két olyan csapat is kiesett, akit simán a top 4-be vártunk volna. Érdekesség, hogy az Ex6TenZ-el felálló LDLC iszonyat könnyedén, utolsóként esett ki, míg a lengyel AGO harmadikként ment tovább.

Ők a nyolc továbbjutó csapat, akik közül az eXtatus továbbjutása érdekes még, hiszen a 15 éves frozen (igen, most 15 éves, nem három éve annyi -a szerk.) a tavalyi évben az életkora miatt nem vehetett részt az offline versenyen, de most minden bizonnyal ott lehet csapatával Bukarestben. A NiP játékosa, GeT_RiGhT a kvali után tweetjében fejezte ki szomorúságát:

„Semmi mást nem tudok mondani… Ez szívszorító… Nincsenek rá szavak.”

Bukarestből már csak két csapat jut tovább a fő kvalifikációra, ahol 14 másik gárdával kell megküzdeniük azért, hogy a "legendák” ellen játszhassanak a bostoni Majorön. A bukaresti EU Minort november 2-5 között rendezi meg a PGL.

Borítókép: hltv.org

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!